submit


Taruna Katresnan film sing ora mung sampurna kanggo romantis sore karo pacar utawa Partner, nanging uga kanggo udan dina kanggo Santai. Padha biasane sing lucu lan nyenengake. Karakter utama ing film iki James Cameron, sing gerakane menyang sekolah anyar, disebut Padua Dhuwur. Ana, piyambakipun sinau Bianca Stratford ngerti lan tumiba ing katresnan karo dheweke. Bianca wis kanggo nglampahi karo dheweke kanca bab desainer busana lan mung nduweni mripat kanggo ora banget cerdas nanging apik-looking Joey Thunder. luwih, Ratu punika katresnan paling ayu film. Cetha. Narik Kawigaten Barrymore. Cantik pirang mangertèni iku gampang kanggo lali hustle saka romances kanggo enchant sampeyan — supaya uga karo katresnan unik saka novel ‘tau wis ngambong’: enom Josie wis ngalami pesawat liyane: Knthi angel olahraga sing nyambung luwih saka Dansa. Mulane, ing cilik saka Ndhuwur ayu tresna film uga kudu ana ing dalan. Amérika tari film ngandhani crita saka Taun Sara, dadi apa-apa luwih saka penari ballet kepengin. A girl wiwit minangka cah lanang Enom. Ing bal-balan-maha Viola (Amanda Bita) kudu golek kanggo Getun sing tim bal-balan iki bubar. Minangka dheweke cak Sebastian (James Kirk) metu saka kutha kanggo sawetara minggu kanggo Eropah, muter Viola ing sekolah sadulur, ing panggonan. Disguised minangka cah Lanang, dheweke ana, unnoticed ing tim bal-balan sing kasusun saka mung lanang. luwih Jake punika monjo Boy ing John Hughes Sekolah Dhuwur. Kang banget lengkap saka awake lan nang bilih piyambakipun saged kanggo nggawe Jane kanggo nari Ratu. kanggo Misi iki, nanging pisanan kang perlu saran saka adhine Catherine. luwih Sawise -taun-lawas Juno wis karo dheweke long-wektu paling kanca Pauli turu, dheweke nyadari yen dheweke wis ngandhut. A ngédap ing awal Teen tresna film. Juno ngandhani dheweke rama lan langkah-langkah ibune pisanan dheweke iku ngandhut lan kepengin Bayi duwe aborsi. luwih Genre: Lukas Greenfield aktor: nabi élisa Cuthbert, Emile Hirsch, Timothy Polyphonic Matius Kidman wis bakat ing Dhuwur Sekolah, nanging kanggo wong meaning in urip wis ilang. Banjur apik banget Danielle ver gerakane menyang house tetanggan lan kabeh kang urip. owah-owahan. Egreniert saperangan gedhe minggu karo dheweke lan seneng. Nanging banjur kanca kang nuduhake wong Video ing kang Danielle minangka aktris porno. luwih Sawise taun lawas Caddy ngginakaken kabèh urip dheweke ing Afrika, lan saya ngarep-sekolah teka munggah, iku narik saiki karo ibuné ing Amerika Serikat lan dirawuhi Northwestern University. Caddy wis sawetara alangan karo macem-macem wong ing sekolah umum, nanging bakal bantuan saka dheweke anyar kanca-kanca. luwih Genre: Kristen: Fran, Elodie Boll eacutee, Lennard Butzbach Lucu lan romantis ing wektu sing padha. Senajan Henrik memulang lan kabeh apa karo iku, sengit ing prancis, kang tumiba ing katresnan karo Valerie. Iki setya siswa ijol-ijolan karo Prancis. Kanggo ngematake Valerie, kang njupuk bagéyan ing ijol-ijolan mahasiswa. liyane Siji saka klasik Teen tresna film. Kastor Siller banget populer Lanang ing sekolah lan wis nggawe percoyo sing bisa nguripake sembarang cah wadon ing sekolah menyang nari Ratu. Mulane, kang turu t karo kanca-kanca kang, nang lan nyoba kanggo nggawe ing enem minggu saka Laney Biggs a nari Ratu. luwih Mike O Donnell nemtokaken karo taun kanggo pacare lan kanca-Bayi, nanging marang singing karir minangka pemain basket. Mengko Ing gesang, supaya kerep iku dissatisfied, lan iki uga dadi kanggo divorce saka bojoné. Malah anak-anake, kang ngijini dissatisfaction kang bisa felt. luwih Ibu iku taun lawas lan anyar ing kutha. Dheweke dadi kanggo ing Dhuwur Sekolah ing Avalon, lan cepet golek kanca-kanca. Telu saka fellow-learning katon dadi banget uga dikenal, kaya-kaya dheweke wis kenal panganan iki kabèh urip dheweke. Ibu kanggo ngerti sing Bakal wis gedhe banget Mirip karo Arthur, legendaris knight, saka menara. Banget sukses tari film karo Cilek darling Channing Tatum. Karo kang Awak sampurna lan pangertèn saka irama Channing Tatum uga impresses ing peran iki. Pidana jam kanggo ngrampungake dhasar. Pambrontakan, ing sekolah seni kanggo penari, penyanyi lan musisi. Iki Cilek koma biasane Amérika: isin Sydney ora pas kanggo bocah-bocah wadon ing College. Iku saka plumber-rama wis digambar lan wis ora andhap asor saka Barbies saka sekolah. Dheweke dadi kanca karo Ex saka Barbies-sirah ing Rachel. Pirang ora pas, mesthi. luwih saka awal paling misuwur drakula Saga janjeni, macem, lan narik ati. Bella iku langsung entuk pahargyan ing sekolah. Dheweke wis lawas taun lan banjur pindhah ing karo dheweke rama ing kutha cilik. Wiwit dheweke sociable lan mbukak, dheweke ketemu banget cepet Sambungan ing kelas. Nanging dheweke mung kasengsem ing mboten umum boy. luwih Genre: Fantasi, roman Direktur: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Bella lan vampire Edward wis ketemu saben liyane, lan menehi Ya-tembung ing ngarep saka kulawargané lan Sederek. Sampeyan pungkasanipun seneng lan bebarengan ing Prajanjian marriage, nganti padha ngilangi pati. Sajrone bulan madu Bella nemu ngandhut. Bayi iku Setengah manungsa, Setengah-vampire lan mundak akeh banget cepet. luwih, Aztec gusti Allah diijini seneng-seneng kanggo pertukaran loro badan: Nell lan Woody tanggi lan wis dikenal saben liyane kanggo kalanggengan. Loro cah Anom sing beda banget lan tansah marang saben liyane: Nell rawuh saka kulawarga aristokrat lan paling apik ing sekolah. Ing nalisir, Woody seneng lan kelangan: luwih saka keren ing Wengi Sekolah Yohanes stapler Bintang basket tim. Kang godhong ora bojo kobong, migunakake kang katon apik lan dullness ing siswa lan drive liyane trek. Minangka telu kanca-Kanca njaluk metu, nyambung lan mung arep siji bab: mbales. luwih, plot iki romantis Fantasi Film disetel ing desa sepi. Taruna Ethan wis bosen, lan ketemu ana kanca antarane desa bocah-bocah wadon, panjenengané pirsa kalanggengan. Sing ora dingerteni lan cah wadon aneh nguripake marang sirahe. Loro tiba ing katresnan lan pungkasanipun seneng. luwih Bella lan Edward wis dadi tuwane Seneng saka cah wadon. Bella wis liwati angel lair mung amarga Edward nguripake dheweke menyang vampire. Cah wadon ajining diri, wis akeh kanthi cepet, lan wis langgeng. Amarga saka anak saka Klan voltier wiwit gareren regejegan karo jane, arep, supaya iku kabeh ends ing perang. luwih Teen tresna film sing gayeng kanggo karakter utama lan wus sing kabeh ends uga. Sawetara Teen tresna film sing banget lucu Nalika liyane Cilek film katresnan sad-lorone saka Urip karo penyakit lan pati. Nanging Teen tresna film nuduhake yen sampeyan kudu tansah perang kanggo Kasempatan kapindho lan sing katresnan nyata dadi adoh ngluwihi pati lan ing wektu sing padha, sampeyan bisa santai ing Cilek katresnan film apik, amarga sampeyan wis ngerti sing Cilek katresnan film njupuk, tho apik mburi

About