ANA WATESAN ING NOMER SAKA CORRESPONDENCES.

ONLINE-KONSULTAN TANSAH FREE utawa MUNG SAK TESTING.

Versi free»Lite»free ing salawas-lawase. Sak test, sampeyan bakal njaluk kabeh fungsi saka komersial versi online konsultan lan banjur kanthi otomatis bakal miwiti kanggo fungsi»Lite».

CARANE AKEH OPERATOR KASEDHIYA ING VERSI FREE.

Online-konsultan»Lite»sampeyan bisa nggunakake salah siji operator kanggo komunikasi karo pengunjung, nanging kanggo nambah kanggo sistem sembarang nomer saka operator. Saben operator bakal duwe akun dhewe, nanging mung salah siji saka wong-wong mau bakal bisa kanggo komunikasi karo pengunjung. Sanalika iku godhong area komunikasi beda operator bisa mlebu ing kanggo nampa panggilan saka pengunjung website.

FREE CHATTING SAMPEYAN BISA NGGUNAKAKE SALAH SIJI SITUS WEB LAN MACEM-MACEM.

Ya, mesthi.

Nomer disambungake sites ora winates

Chatting bisa digunakake kanggo situs siji lan macem-macem. Sistem njupuk menyang akun total saksi kabeh camping, njupuk menyang akun alangan saka saksi.

ANA WATESAN ING BEBARENGAN CHATS.

Ora. Ora ana watesan ing nomer saka pengunjung sing tumindak correspondence ing»Lite»ora ana.

AKU BISA NGGANTI TAMPILAN JENDHELA CHATTING (WIDGET) ONLINE KONSULTAN.

Ya, ing free online konsultan ing lengkap lan tanpa watesan ndhukung kabeh kapabilitas saka sistem

About