Cah Anom Jim, Eva, Emily, Mo lan William arep, bebarengan, kanggo ngamanake sadurunge mbukak Chatroom ‘Chelsea cah Anom.’ karo sandi, kanggo paedophile posing minangka cah wadon, saka babak metu. Hard-nggodhok Cah enom kanggo sinau online kanggo ngerti saben liyane sing luwih apik, lan, ndhuwur kabeh, William disenengi dening kabeh amarga kelangan sawijining alam.

Nalika Jim ngakoni bilih piyambakipun njupuk antidepressants, ngerti, William, sing wis ketemu korban. Panjenenganipun claims sing bakal bantuan Jim kanggo njaluk adoh saka obatan, nanging ing bebener, piyambakipun mimpin wong ing path saka timer karusakan. Minangka donya virtual wiwit nggabung karo kasunyatan, lan njupuk ing ranyono, mbebayani Dimensi. Talab ing verge saka wedding dheweke, minangka dheweke ketemu Shalat, lan kudu milih antarane Konvènsi lan katresnan. A Hitchcock klasik: agen Edgar lan Elsa kanggo mbusak dingerteni spy.

Nanging sampeyan mangu-mangu iku

Dublin ing taun: sethitik Christina iku akeh munggah ing mlarat. Taun mengko, wong wadon enom ngasilake lan kaya kanggo bantuan wong.

Sampeyan koyone duwe gawan kanggo Nelusuri dijupuk

Kanggo bisa kanggo dipengini specifications ing dealing karo sing pseudonyms, data, turunane, please nggawe tartamtu setelan ing kita Privacy Tengah

About