Minangka ing gesang nyata, supaya padha ditrapake kene: kabeh Chatter nambani nimbang.

Banjur padha uga bakal ngormati sampeyan lan dadi sopan nambani. Pelanggaran asil ing langsung Chatting ban (interpretasi saka pelanggaran iki tetep ing individu kasus, forum moderator lan Admins Server kanggo owah-owahan).

Mangga uga kalebu cathetan kanggo pangayoman saka bocah cilik iku penting kanggo wigati

sembarang jenis panganiaya-memuji Statements, insinuations saka nyinggung pidana, etc.

bisa mangertos dening kita lan sadurunge tanpa bebaya, sipil lan utawa pidana jalaran

Liwat Nggunakake kaca saka kamar chatting sampeyan setuju kanggo syarat lan kahanan lan cathetan kanggo pangayoman saka bocah cilik. Sampeyan kudu ora bakal bound dening syarat-syarat panggunaan, please metu langsung kurban saka kamar chatting

About