Aku arep takon cah wadon apa dheweke kepengin ketemu karo kula, amarga aku weruh wong-wong mau tenan arang, aku arep kanggo katon kanggo nulis, nanging carane aku apa sing tanpa printah duwe umum, nanging isih banget lan ditemtokake. Aku bakal kurang nilai ing ‘dimaksudaké’ lan luwih otak-daya ing niceness, kebecikan, nandur modal. awit kita waca supaya sethitik, aku panginten kanggo aku, aku bakal nulis sing iki cilik layang. Aku emg seneng pol karo Sampeyan mangan es krim. Mesti wae, aku ngajak Sampeyan. Aku dadi bungah tenan ageng, yen sampeyan ngomong Ya. Mangga nelpon kula. Sampeyan Amatir. Efek lawas-gaya. Iku stands metu saka werna abu-abu dimensi. Uga, aku panginten ora anchatten, nanging bener layang. Karo pilihan pilihan saka nulis, pilih lan ayu perangko, ditulis dening Tangan. Tengen, nanging iku efektif. Takon wong-wong mau apa padha ing preian utawa ing akhir minggu, supaya planning lan yen sampeyan ana ing dina-apa ndadekake sampeyan bisa takon sampeyan apa sing arep kanggo apa soko karo sampeyan) iku angel, amarga dheweke wis ora kepinginan karo kula kanggo ketemu, aku kudu dicokot saka mestekake kanggo nggawe. sampeyan bakal duwe kanggo nindakake Apik ngendi sampeyan mikir sing arep kanggo nindakake utawa dadi bejo) Ora idea, mungkin soko ing arah saka ‘Hey, aku bakal lunga lan banjur banjur wayang, apa kowe arep teka karo kula karo sampeyan’ jenis kuwi kaya sing. A akèh luck) aku wis wiwit saperangan saka minggu ing cah wadon. Kelas ing katresnan (aku.). Kita nulis t bisa lan aku weruh wong-wong mau banget asring ing sekolah. Kita ngrangkul kanggo recovery lan, asring, cilik ngobrol bakal njupuk panggonan, nanging iki amarga meksa wektu, antarane jam ora mung long gagal. Saiki yen sampeyan marang kula saka jinis-jinis sing arep soko saka dheweke nanging ora saka sampeyan, lan aku wis kanggo takon: Apa aku ketemu sampeyan. Yen Ya, carane, aku takon sampeyan, ing paling apik, supaya aku menehi iku saiki rega apa aku aran. Aku ora ngerti carane aku duwe efek ing sampeyan. Kita wis ditulis nganti saiki, relatif sethitik, aku pungkasanipun mangsuli. Aku kudu nulis saiki mung re-Hay, apa munggah. lan yen sampeyan reply lan kita njaluk menyang obrolan, sing aku ora bisa nulis bab banjur, karo dheweke, dheweke ketemu kula mboseni. Hey, aku wis a sawetara sasi kepungkur, akèh saka kontak karo cah wadon saka Taun, kita ketemu kaping pindho, nanging saiki aku ora duwe kontak liyane kanggo dheweke. Carane bisa aku nulis sing saiki ing paling apik, utawa mréntahaké kanggo, kanggo ketemu sampeyan, bisa maneh. Ya aku kaya cah wadon nanging dheweke nyerat kanggo kula mung arang. yen aku kontak sampeyan banjur kita bakal nulis nyata posisi lan iku lucu. sampeyan banjur uga pitakonan lan supaya ing. nanging aku jenis ora arep nulis apa sampeyan tau mikir. Woy. A kanca saka mine ngandika sing bocah-bocah wadon duwe Jinis karo saben liyane nalika padha ketemu: sing bener. Hey wong lanang, aku wanted kanggo ketemu karo aku, ing sabanjure sawetara minggu karo bocah-bocah wadon nanging ora ngerti persis apa kita bisa nindakake. Kita wis ora katon kanggo bab sasi, nanging aku isih kaya iku akeh banget, sampeyan meh bisa nelpon iku katresnan. Carane aku marang dheweke sing aku tresna dheweke.

Iku lucu, aku ora ngerti persis apa dheweke tresna kula utawa ora. Dheweke nyerat kanggo kula, ing kasus, asring kaya. Kanggo Info: aku, Hey, cah Lanang kepengin kanggo ketemu karo aku nulis kanggo kula sing iku bakal nggawe wong seneng banget yen kita bakal ketemu, nulis kula ing WhatsApp nanging arang banget. Mangkono, rong minggu break lan banjur sepisan maneh miwiti sawise sandi pesen pungkasan maca, lan yen aku duwe iku bali ditulis sawise dheweke wis maca pesen maneh bubar. Saiki kita nulis uga langka, nanging, t bisa, nanging malah dadi loro Snape dina, nanging, kang, Snape, tho, cukup langka. Apa aku kudu njupuk karo iku saiki. Saiki kepengin kanggo kula supaya mungkin hubungan utawa ora. Kang Ex gendakan iki stalking kula lan banjur dadi babar blas ngamuk ing dheweke lan marang dheweke kanggo ninggalake kula piyambak, etc. Ketemu kula rauh karo cah wadon, nanging arep kanggo nulis nganti banjur, isih karo dheweke. Aku ora arep kanggo, mesthi, saiki kabeh topik diantisipasi kanggo Patemon. Wong kang Gagasan. Heym aku lawas taun lan dipercaya kula cah wadon. Tansah wis masalah ing sekolah, iki bullied, etc. Duwe knthi angel wae kanca-kanca supaya iku ora mung kanggo bocah-bocah wadon. Sapa tak tips ing carane aku bisa dadi sethitik liyane mbukak menyang bocah-bocah wadon. Punika piye wae luwih gampang karo wong-wong saka diajak mbok menawa wong ing umur sandi ing Cedhak.) LG Justin saiki Wis kanggo sawetara sasi, lan cah wadon kontak. We are loro ing klub sing padha, nanging iku Beda. Ndeleng kita saben akhir minggu. Nanging sing arang duwe kesempatan kanggo pirembagan ing tentrem kanggo loro kita. Makane kita arep kanggo ketemu kita saiki ing liburan ing minggu. Sampeyan ora care apa kita padha dilakoni. Aku saiki nyoba kanggo mikir apa sing Paling apik iku. Aku cantik manteb ing ati kanggo kula lan wis ditulis kanggo cah wadon uga. Ing sawetoro wektu, aku tak dheweke nomer lan kabeh ndhuwur. Mung sing nyerat kanggo kula banget arang, ie sapisan dina menit utawa supaya, nanging saiki dheweke wis ora ditulis kanggo kula dina. Carane aku nggawe mulihake luwih cepet. Aku cah wadon iki apik tenan. Mangga cepet jawaban: nulis kanggo jantung lan ana alat lan aku dikenali karo dheweke supaya setengah kaping lan kita ketemu aku seneng ngomong iki kanggo cah wadon, kang aku mikir iku becik nanging kita isih ora ngerti kita.

(Taun)

Aku Valletta kang isin lan aku janji kanggo badhan kula. uga, sandi pitakonan iku carane aku pirembagan kanggo cah wadon lan carane aku kudu ngatur ngobrol aku bisa njaluk nomer panjenengan, utamané apa aku bisa ngomong ing obrolan. lan sanajan aku wis ing esuk karo bocah lanang ing tanggal, uga, apa iku tepat tanggal, aku ora ngerti, tho, kita ketemu ing esuk. Nanging Masalah iku sing piyambakipun nyerat nalika iku online, mung yen aku email wong. panjenenganipun nyerat kanggo kula arang, kepengin kanggo ketemu karo kula sesuk. apa makna saka iki, bilih piyambakipun nyerat supaya sethitik. Carane bisa aku takon cah wadon apa dheweke kepengin wengi teka kanggo kula, lan film bakal katon. Karo cah wadon iki aku wis nulis kanggo nalika lan ngomong karo dheweke ing sekolah. Ana bocah lanang, aku ngerti kang seneng kula nanging sing kabeh ana dening kang sisih. Aku weruh wong sok-sok, nanging tenan arang, lan banjur mung karo kanca-kanca. Aku tresna marang pancene banget akeh lan kaya kanggo nulis karo wong lan ndeleng wong. Nanging Aku ora arep kanggo syaraf. Kita nulis arang banget lan yen aku email wong saiki, carane aku nggawe karya paling apik tanpa minangka burdock. Aku kaya kanggo maneh kontak karo wong, lan aku wedi sing ora ana maneh nyerat kanggo kula: (aku ngerti sing iki gemeter pitakonan, sing duwe kula, nanging saiki aku ing Kahanan kaya iki, sampeyan kudu takon apa kita arep kanggo nggawe owah-Owahan ing mangsa, lan iku wis mangsuli ing akur, nanging nyerat karo kula Hello, supaya aku lawas taun lan aku wis saiki ketemu bab karnaval iku super pretty girl (dheweke). kita wis ditulis sadurunge karnaval bebarengan, amarga aku wis ditulis huruf mung minggu sadurunge. kita wis ditulis kanggo saben liyane lan kita kanggo karnaval ing wayah sore, ing patemon Katelu. kita wis ketemu ana, padha lincak-lincak lan uga ngambong (kaping pirang-pirang). kita uga nulis isih bebarengan, nanging aku wis urut saka pitakonan isih wedi sing sawise rapat sabanjuré, amarga aku mikir aku digunakake kanggo Intrusive katon utawa supaya. Aku kanggo kula apa tenan up kanggo cah wadon lan dheweke katon apa-apa nanging averse kanggo kula bab Carane aku ngirim sandi tuwane ngomong aku duwe kanggo Ketemu karo cah wadon, aku taun wis tau ngandika iki, amarga aku tau emg karo bocah-bocah wadon, kanggo kula iku jenis saka dicokot sing sethitik ora adil. Mugi sampeyan bisa bantuan kula sing dicokot

About