submit


Aku, lan ora duwe Masalah, aku isin banget, yen aku arep kanggo mréntahaké kanggo cah wadon aku ngerti aku tansah ngerti apa ngomong apa sampeyan bisa kanggo tips ing carane aku menyang obrolan karo dheweke, aku arep takon kanggo cara, lan kanggo kula, iki nerangake ing rinci. Bisa. Aku takon pitakonan liyane, contone, miturut kanggo paling es krim parlour. Sing nyuwun sing drive obrolan. Sampeyan bisa uga kaya kanggo mangan karo es krim kanggo Sampeyan. marang dheweke sing lagi dilakoni Interview (kanggo liburan essay.). sing arep ngerti, apa iku pitakonan lanang kudu, ing supaya kanggo nelukake dheweke jantung. yen sampeyan jerman lan nix, banjur nix ing kesusu-susu eh ilang lan nalika dheweke jawaban, takon dheweke menit mengko persis pitakonan iki. IKI wis taun kepungkur) utawa ora. Sampeyan lagi isih enom banget, lan insecure, asring antarane wong ing urutan kanggo gain poto-kapercayan lan sinau tembung lan becik andhap asor. Carane ngirim aku nanggapi sing paling apik kanggo cah wadon ing werna tanpa sing aku wedi utawa isin aku. Woy. A akèh Ya, yen wong wadon katon ing sampeyan ing werna lan mesem menyang sampeyan kudu nanggepi. Bakal sampeyan setuju karo sing. Lan aku kudu cah wadon sing aku kaya ing alamat werna. Nanging carane. Mung ngomong Woy. Gedhe, lan carane kanggo pindhah kanggo interview banjur. Thanks kanggo jawaban hei aku wanted kanggo takon apa piyantun wis kanggo mundhakaken tips supaya aku bisa ngalahake iku luwih gampang kanggo cah wadon ayu ing sepur utawa mung ing werna Carane bocah-bocah wadon nanggepi kanggo iku. Badhe sampeyan kaya cah wadon kudu katon kanggo nerusake, bakal mréntahaké kanggo cah Lanang sing mung supaya loropaken. A sawetara tips ing Volt. aku sing sethitik isin, lan taun, ing wiwitan ing Fitness uga mréntahaké kanggo bocah-bocah wadon Hey, aku ngeweruhi lan aku ana ing sekolah kanggo sawetara wektu, nyata cah ayu tenan. aku iki mikir ing akhir minggu yen aku kudu diajak kanggo sampeyan minggu iki karo kula ing Wayahe padha panginten saka iku kita saiki duwe preian lan mulane ora bisa mréntahaké. Aku wanted kanggo nulis kanggo sampeyan dina ing Facebook wektu, nanging aku ora arep kanggo nulis kaya hey, utawa hi, aku wanted kanggo nulis, apa-apa kanggo Intrusive. Dheweke punika saestu cantik lan aku duwe iki wow koyo nalika aku weruh sampeyan apa aku arep iku kanggo kula dening Facebook utawa tindakan liya langsung karo kekacoan munggah. Aku arep soko ngendi aku bisa cantik manawa dheweke nyerat bali. Aku ora ngerti, sing sethitik description kula bisa pack nanging aku ngerti apa aku bisa ngomong saka kula. sampeyan bisa kula mungkin sawetara tips. bakal bener bener penting kanggo kula, yen sampeyan bisa menehi kula sembarang tips, banjur sampeyan bisa mungkin menehi kula sawetara tips babagan carane aku kudu ngomong karo sampeyan ing paling amarga mangan es krim wis arep ing Mangsa, ora lawang: Sampeyan ngarep-arep sampeyan bisa menehi kula sawetara tips aku arep menehi iku kanggo dheweke ora kekacoan munggah Thanks in advance prajurit iwak aku njaluk persil saka muji saka bocah-bocah wadon carane cute utawa nggantheng aku njupuk, mung aku lengkap bodho lan isin banget ing Nang. Aku Aku uga tau ono wong wadon ing gesang kawula, tansah sampeyan karo kula, miwiti ngobrol, nanging aku banget isin lan wars meh ora tembung metu ing kuwi acak obrolan lan banjur wanita duwe lobes uga ora kasengsem ing kuwi jammer kaya kula. Ing jerman olahraga Universitas ing Cologne padusan siswa bebarengan ing Mudo lan klamben uga ora bisa dipisahake. Iku ngidini. Ana cah wadon ing klompok muda ing Pasamuan, ing aku ing katresnan karo. Nanging aku ora ngerti carane kanggo pitutur marang dheweke, lan apa dheweke uga madly ing katresnan karo kula. Aku arang banget isin. Aku dadi bungah yen sapa bisa menehi kula tips. Heym, bocah-bocah wadon lan wanita: Squirts dheweke poto-gratification utawa Jinis. Kanggo wong lanang men golek squirting reged utawa panas. Anakku (taun) wis nyekel dina liyane ing blumbang a -taun-lawas cah wadon lan nyoba kanggo kiss sandi bojomu weruh carane iku nglawan langsung wong ngarep. Sayange, kita padha ora manggon ing kutha cilik, kita arep kita Boy nemu reputasi minangka Pervert. Aku ngandika karo cah wadon, insistently, sampeyan bisa ora marang sapa bae, lan kita ngukum wong iku. Panjenenganipun kagungan kanggo apologize, tak sasi saka house penahanan, lan kita. bakal ngirim rauh standar pangukuran kanggo ahli ilmu jiwa ing cedhak kutha gedhe, Ing idea kanggo ngatasi teka saka bojoku, aku, nanging, supaya pikirane saka apa iki cukup Mung ora pengin sandi Boy aku bakal tenan kanggo Keblinger Kahanan ing pangarep-arep kanggo apik saran kenal ing Internet: A pretty girl ngandika kanggo sampeyan, apa sing ngandika. Nanggepi. Kahanan: cah wadon sing sampeyan ora kaya, kaya kanggo duwe nomer panjenengan. Sampeyan menehi dheweke Kasempatan. Kahanan: A liyo lengkap ngandika kanggo sampeyan ing werna. Nanggepi. Hey aku lan wanted kanggo takon carane aku m minangka poto-weruh, contone, ing werna, ing Mall utawa ngendi wae ing ngarepe bocah-bocah wadon aku lan sing diajak lan sing aku nomer pitakonan) ora insecure nanging uga banget manteb ing ati, nanging yen aku arep kanggo mréntahaké kanggo cah wadon, aku tansah mikir bab carane pait iku bakal bisa kanggo awis ing basket lan iku tansah ngrasa kaya w r aku soko samsaya awon saka wong-wong aku arep kanggo mréntahaké kanggo. (Aku ora nyenengake utawa tindakan padha, njaluk ing uga karo kula, panginten mung rawuh kanggo Alamat.) Carane bisa aku njaluk nyisihaken saka iki pikirane lan poto-manteb ing ati ing Nanggepi.) Matur nuwun ing advance. Aku katon kaya akèh wong, Schindler list. Pemandangan karo cah wadon sethitik ngagem jas abang. Ngapa. Apa munggah karo sing. Kabeh Film ireng lan putih. Apa iku karo abang jas. Pangenalan. Maksudku, ing mburi sing cah wadon wis ditampilake sepisan maneh mati. Iku wis soko karo iku. Aku seneng ngomong iki kanggo cah wadon, kang aku mikir iku becik nanging kita isih us ngerti. (Taun). Aku vult, dicokot isin, lan aku janji kanggo badhan kula. uga, sandi pitakonan iku carane aku pirembagan kanggo cah wadon lan carane aku kudu ngatur ngobrol aku bisa njaluk nomer panjenengan, utamané apa aku bisa ngomong ing obrolan. dina iki aku ana ing Festival, banjur padha wis karo rowange ing tarub ngendi klompok bahan

About