submit


Sampeyan ketemu wong sing mikir ‘OK’, nanging sampeyan ora duwe akeh arep supaya sampeyan metu karo wong. Sadurunge sampeyan ngerti, sampeyan lagi turu bebarengan lan sampeyan mikir kanggo dhewe, ‘Iku kabeh apik, ayo kang tetep iku ‘sembrono’ nganti aku golek wong aku pancene klik karo. Yen iki wis kedaden kanggo sampeyan, lan sampeyan arep kanggo mangerteni carane kanggo pindhah saka sembrono free kanggo hubungan setya, banjur video iki kanggo sampeyan. Wis sampeyan tau wis ing ‘sembrono gendakan’ kahanan lan wanted kanggo nggawe iku luwih serius? Nuduhake crita ing komentar ing ngisor iki. Aku ngene tresna kanggo krungu saka sampeyan.

About