Sampeyan ketemu wong sing mikir ‘OK’, nanging sampeyan ora duwe akeh arep supaya sampeyan metu karo wong

Wis sampeyan tau wis ing ‘sembrono gendakan’ kahanan lan wanted kanggo nggawe iku luwih serius? Nuduhake crita ing komentar ing ngisor iki

Aku ngene tresna kanggo krungu saka sampeyan

About