submit


Nggawe apik introduksi video njupuk wektu lan gaweyan nanging iku tanggung worth iku. Kawitan, nggawe script saka apa sing arep ngomong lan laku rehearsing video introduksi sadurunge ngrekam video. Introduksi video sing disiapake karo script lan latihan sing luwih profesional lan bakal narik kawigaten luwih siswa saka unscripted lan unrehearsed nepangaken. Njupuk sawetara wektu kanggo nggawe nglipur lan paweling video supaya potensial mahasiswa ngerti kok padha kudu milih sampeyan. Audio: Lapangan recorder lan windscreen kanggo rinci pedoman, conto-conto, lan instruksi, pirsani ing ngisor iki FAQs

About