submit


Akeh wanita takon kanggo hubungan serius, wengi saka nyawa lan awak, uga kanggo angen-angen lan pendidikan anak utawa kanggo latihan wis dirancang, carane kanggo nemokake wong. Kanggo miwiti, nimbang yen sampeyan nindakake iki. Aku digawe modern aksi, ngagem rok cendhak, wewangen wangi larang, digawe kelangan Make-up. Panyerakan cara kanggo tiba. Temtu, bojo wis kapekso kanggo, katon apik, lan iku kudu teka saka ambu penake, nanging sing ora cukup, amarga paling saka wanita Padha. Supaya kanggo nemokake, minangka sampeyan wong. Paling wong arep kanggo penet, ing supaya kanggo pendekatan wong wadon, utamané yen sampeyan wanted kanggo. Ora panggonan tengen, ora Saben wong wis macem-macem saka moral prejudices, kaya sapa pracaya sing kanggo ketemu prayoga wanita ing werna, lan, mesthi, kuwi upaya pinasthi Gagal, utawa kanggo mikir gerah wong. Sampeyan sing mbokmenawa dipunginaaken, lan nalika kuwi kaendahan ora dikuwasani, banjur iku iki panginten unbearable karakter, aku kaya sing, nanging fumbled ing macem-macem forum, jaringan sosial, Camping Gendakan, aku rampung wong sing salah. Uga, bojoku mung tak Proyek anyar, ing national tim wanita, kang mung dheweke urip karo wong (kula) lan siji nikah, liyane ing panelusuran. Lan paling saka sampeyan cantik atraktif wanita. Alasan kuwi bisa ketemu akèh, nanging biasane iku wedi, Ya, kita kathah bakal wedi marang wong-wong, banget. Lan yen sampeyan sing, meh kabeh kanggo katon kanggo alasan, iku mung pretext kanggo awake dhewe, lan wiwit nelusuri kuwi alasan wedi, wedi saka larangan, kaya sing Bodho, lan sapiturute, Ing Umum, wong sing wedi kanggo pendekatan wanita, lan wong-wong karo ora kuatir, ora butuh wadon manungsa waé, lan gawé ikatan karo wong iki kanggo dheweke, iku bakal angel utawa malah mokal. Wong wadon kudu pisanan ngirim wae ndukung wong andhap asor, contone, mata, Eseman lingering katon ing sampeyan. Iki, kemungkinan sing padha bakal wani kanggo nambah pendekatan. Luwih awal diskusi, sawetara pitakonan prasaja, sampeyan bisa katon ing wektu utawa carane kanggo takon ing werna saka Karl Liebknecht, lan nalika piyambakipun bakal dadi tanggung jawab, ing Mripat lan eseman (ora salah). Banjur mung terus ngobrol, sampeyan bisa malah ketemu. Kaya wong wis langsung ketok kanggo sampeyan kasengsem ing iku utawa ora, wiwit ragu-ragu, esem, misale jek dadi cahya ing mripate, kasengsem. Sing kudu cukup, supaya kang wiwit tumindak ing kondhisi darurat, sampeyan bisa, carane sampeyan kedaden kanggo ketemu wong ing cara kanggo dina liyane. Nanging ora overdo iku, amarga sampeyan duwe iku sampeyan wis menang. Lan banjur, supaya sampeyan mlayu sawise wong, iku ora perlu kanggo sopo wae. Yen wong bakal ngerti yen sampeyan sing khusus looking kanggo Patemon karo wong, banjur bakal cetha menang ora, ing kasunyatan, mungkin malah goal. Ing tembung liyane, sampeyan bakal perlu kanggo njaluk manungsa waé, lan sethitik kanggo allay wedi, lan banjur sampeyan bisa njupuk kabeh kanca kanggo keuntungan geser, ing kapentingan saka lady ayu. Ya, ing ngendi wae, ing werna, ing kopi, ing umum Transportasi, ing Café, ing Klub. Aku weruh sing iku mung sing luwih apik kanggo ngerti, tinimbang Manggon Online. Pinter wong ora terus kanggo akeh ing net. Gampang ora ing esuk Sarapan iki bisa tahan kanggo periode indefinite saka wektu, lan mesthi iku

About