Ing wektu kita, dhuwit, Masalah iku piye wae ing kategori, meh intim, lan arang rembugan gerakane, malah ing antarane anggota kulawarga. Ora ana sing istiméwa bakal nyawiji Saperangan, malah yen, ing kasunyatan, antarane wong lanang lan wong wadon, kabeh financial pitakonan kudu ono, njupuk menyang akun kabeh nuansa. Ing Umum, ing kulawargané ing kang loro pasangan bojo karya, ing kasus, salah siji saka wong-wong mau earns luwih saka liyane, lan iku wis dianggep cukup normal. Lan ora ana siji pracaya sing bears beban nyediakake mayoritas saka beban Kulawarga.

Apa sing nimbulaké akeh konflik lan salah suspect sing salah siji saka pasangan bojo ndadekke kanggo kulawarga kabèh, liyane bisa dadi rasah sah, kang istimewa hubungané pribadi Perlu, kanggo ketemu karo kabutuhan saka kulawarga. Ing materi sisih saka kulawarga urip langkah ing karusakan saka sesambetan iki perlu kanggo pisanan netepake cetha carane kanggo Finance kulawarga. Dhuwit lan budget kulawarga perlu bagéan saka gesang kita bilih kita ngadhepi ing basis saben dina, lan iki ora urip normal bisa. Kasedhiya ing kulawarga kang duit, utamané nyengsemaken jumlah, Khayalan permissiveness lan lengkap kontrol liwat saben aspek saka urip saka sawijining lingkungan bisa nggawe. Iku arang nimbulaké paling kebingungan, irritability, lan minangka asil saka kerep pegatan. Miturut psikolog, dhuwit ora, katelu superfluous ing sesambetan, partners uga kudu sinau kanggo njaluk bebarengan bebarengan. Iki utamané bener kanggo wong-wong sing digunakake sadurunge alam ningkah lan urip sawijining padha, lan sing, kanggo mbuwang dhuwit dhewe, utawa kosok baline, sadurunge tau rampung angel salah siji.

Financial musuhan bisa nimbulaké kabeh jinis alasan

Iki uga amarga kasunyatan sing nomer winates saka financial Wong wis ing Kaku, lan uncalan kabeh emosi negatif sing liwat wektu wis nambah ing cilik saka gerah-dianggep mbuwang, utamané nalika iku ora perlu nerangake. Ing kasus ngendi income kulawarga uga ora dadi cilik utawa tambah, lan ora tansah sabdho kabutuhan, kang, ing siji, mundhak biaya, lan asil skandal wis disebut maneh. Ana akeh kasus kang amarga kanggo muter-mati saka dhuwit, Saperangan wis mutusaké kanggo divorce, lan bagean gedhe saka tindakan divorce, divisi saka properti umum, iku teka kanggo kasunyatan sing sawetara sasi umum pesawat, utawa pesawat saka Cream. Mulane, tatanan saka budget kulawarga bakal ngatur kesempatan kanggo supaya sembrono mbuwang, lan mulane kemampuan kanggo Finance tanpa remorse. Yen sampeyan, minangka iku misale jek dadi, lan kanggo entuk dhuwit apik, nanging dhuwit ora tansah cukup, supaya Kahanan ora cocog kasunyatan, utawa sampeyan mung ora bisa ngontrol mbuwang. Utamané iku perlu kanggo mriksa, yen iku dadi metu sing sampeyan bakal nglampahi malah luwih saka sampeyan entuk, nggunakake kredit sim, lan kleleb ing utang. Kahanan iki bisa, anggere loro pasangan bojo sing urip lan padha terus kanggo wareg. Nanging ing Umum, iku langka lan urip ing cara amba, lan liya wis nyoba kabeh kanggo nyimpen apa sing bisa. Minangka asil saka efforts kita, ing paling apik, wis suda menyang nul, lan ing paling awon cilik, negatif. Ing Umum, Lack of Suci cadangan awis, lan sawetara njamin kanggo mangsa, ekonomi Partner saya ing Kaku, kang cetha ing prilaku kang, hubungan kulawarga, lan Umum raos saka kulawarga. Ing kasus iki, Pilihan sing paling apik bakal boros Pendidikan saka siji pasangan pakulinan kanggo mriksa biaya. Kanggo maksud iki, tartamtu persetujuan antarane partners adapts kanggo. Yen sampeyan ora wareg, lan terus mbuwang, iku luwih apik kanggo menehi wektu, kesempatan, lan kulawarga kang duit ing luwih ekonomi partners. Iki utamané bener kanggo enom pasangan, sadurungé dhuwit ngatur ing dhewe, duwe jumlah winates saka pendanaan, utawa kagungane kanggo beda kelompok sosial. Yen kulawarga iki originally dikembangaké, sing sembarang owah-owahan ing syarat-syarat financial, iku perlu sing iki Kahanan dhasar. Akhire, Pilihan sing paling apik iku ora, yen kulawarga panjenengan lan kula lan kabeh dana digawa menyang house dhuwit kanggo enggo bareng seneng.

Nggawe budget kulawarga perlu kanggo pirembagan lan kanggo ngrembug

Yen sampeyan pengin rukun marriage, kanggo dateng namung ing topik iki dibutuhake. Bebarengan, padha milih kanggo awake dhewe dhaftar panjarwa biaya biasane ing wektu tartamtu wektu kanggo kelakon.

Banjur, sampeyan pilih perlu sah, kang ora bisa dibusak

Contone, keperluan bisa dina, pembayaran saka taman kanak-kanak, silihan pembayaran, biaya bensin, pangan, dikenal sadurunge acara utawa hajat, lan liyane. Sabanjuré, sing dadi-disebut biaya tambahan, sampeyan bisa saged kanggo netepake, nanging padha ora permanen, kayata tuku saka sandhangan, kluwarga perkakas, furnitur. Sawise distribusi saka dhasar lan biaya tambahan, sampeyan bisa tetep kanggo sawetara dhuwit free. Dhuwit sing pamindhahan, karo ora getun bab sing sethitik whims, kanggo nglampahi liburan kulawarga, utawa utama tumbas. Supaya kanggo kontrol kanggo biaya tambahan, bisa buku, Mirip kanggo ngarep, ing kang sampeyan ngrekam kabeh dhuwit tindak. Supaya banjur sampeyan bisa kanthi gampang Podometer jumlah saka sampah, mbandhingaké wong-wong mau karo income lan bisa kanggo ngilangke bayangan tuku. Karo tips prasaja ing masalah kayata kulawarga duit, semaur, sampeyan bakal cepet sinau kanggo manggon ing cara kita, lan ora koyo saka sembarang nglanggar, utawa, ing nemen kekurangan saka soko. Wangsulan: bab ingkang utama iku sing duwe kepinginan kanggo njupuk langkah kanggo Patemon lan kanggo ngganti sifat sing, amarga kaputusan iki bisa duwe ing mangsa hubungan ing kulawarga, dadi sing linuwih lan kamakmuran kanggo nyumerepi ing. Ora sijine dhuwit ing kabeh, amarga ing gesang ana akèh prekara-prekara terkenal, kang ora mbayar jumlah saka Bank-cathetan

About