Kita wis wis ing bisnis iki saka seni kanggo saklawasé enem taun, kang tegese kita wis ngandika bab utawa loro babagan bab utawa loro: kaya carane dadi queer wadon sing meets, kepinginan lan romances wanita utawa digunakake-dikenali manungsa metu ana. Supaya kita panginten iku d dadi kelangan kanggo ngumpulake Lesbian Gendakan kanggo sampeyan, ateges kabeh fantastic carane nuntun kita wis diterbitake liwat pungkasan akeh satelit. kita uga wis diterbitake akèh saka saran sesambetan ing cara kanggo dadi homo lan akèh pribadi topikal karangan lan lapuran saka lapangan — bab lesbian tinder, kang loro ing OK Cupid, gendakan nalika sober, gendakan ing autis spektrum, apa sing sinau saka obah karo gendakan panjenengan, antarane supaya akeh wong— nanging iki kirim iku kabeh babagan carane toys. (Yen sampeyan lagi looking kanggo pemisahan saran, sing luwih apik terus jaran kanggo jeksa agung bisa ngetokake sabanjuré Luwih apik Bebarengan.) Mesthi jawaban supaya kita tau duwe kanggo njawab maneh: carane neraka kowe ketemu bocah-bocah wadon liyane sing kaya bocah-bocah wadon? NGGAWA METU YER LESBIAN. Hey sapa arep sethitik prawan-on-girl budaya. ing celonone? Uga sampeyan lagi ora goanna njaluk wae yen sampeyan ora duwe celonone ing. Sing salah siji saka akeh tips Phoenix bakal seneng bareng karo sampeyan — carane kanggo mencet ing nyenengake lan njaluk bocah-bocah wadon kanggo pindhah ing tanggal karo sampeyan utawa mungkin siji dina duwe nedha bengi, mangan pizza, ketemu ibu, lan duwe bang.

Iku oke kanggo aran kesasar.

Iku oke kanggo aran bodho

Iku oke kanggo ngrungokake ‘Jar saka Ati’ ing baleni. Hey sing cah wadon sing seneng bocah-bocah wadon? Apa sampeyan pengin wong-wong bocah-bocah wadon teka liwat lan mungkin nglampahi wengi? Kene iku SAPA bisa nindakake kanggo nambah kasempatan njupuk sawetara lesbian katresnan. Iku hard metu ana kanggo nggawe coro sexsual aktif lesbo — carane kowe njaluk jinis aman info sing perlu nalika sampeyan lagi wedi gedung olahraga lan lesbian digatèkaké ing jinis mburi? UGA KITA WIS TAK DHOKTER ING OMAH.

Uga kartunis

Tenan sampeyan ora duwe kanggo ndeleng kartun. Yen sampeyan bisa kacepetan tanggal, sampeyan kudu. Lan kanggo mbantu metu, kita ngrambah jero menyang masyarakat kita lan nyawiji sawetara tips lan blurbs kanggo njaluk sampeyan liwat ara-ara samun. Sampeyan wis nandang gerah liwat buta hurdle saka learning carane kanggo ketemu karo wong wadon? Sampeyan saiki ngadhepi karo tugas gedhe tenan saka mestekake wong wadon kanggo kelet watara — mlaku? Lesbian wis gagal ing roman cukup dawa, iku wektu sing mangerteni piye carane iku munggah tengen. Kita wis tak kirim kanggo sing. Carane dawa wis iku wis wiwit sing pungkasan wis jinis? Sampeyan miwiti kanggo aran sethitik penasaran? Everyone miwiti kanggo katon kaya jinis? Sing narik saka batre remot kontrol sijine menyang alat vibrator? Sing ngembangaken ora klebu nalar butarepan menyang wong-wong sing duwe jinis, nanging uga koyo ditekan metu lan tegang nalika sampeyan mikir bab nemokake hookup saka dhewe? Uga, aku wis tak saperangan opsi kanggo rapat sabanjuré hookup lan senadyan iku ora mesthi dhaftar, iku kudu menehi sawetara gagasan anyar — utawa kesempatan. Ing cahya saka dhewe fiascoes, sing paling kerep bab «esuk sawise,» aku wis mutusaké kanggo nyoba lan break jinis (lan politik) mudhun menyang iku komponèn bagean. Aku kudu mung lunga menyang jedhing lan tau teka metu? Aku kudu palsu serangan jantung? Marang wong-wong mau aku tak sandi wektu lan iku mung ayu KEKACOAN aku kudu mungkasi lan ibadah? Kanggo sing sing arep sethitik panuntun dhumateng ing queer panggon turu, sampeyan bisa nemokake horoscope bisa saka sepindah. «Apa panjenengan tandha?» babar blas bener pick-up baris, lan aja sopo wae pitutur marang kowe digunakake. Kanggo pandhuan iki, aku wis milih kanggo menehi hasil karo srengenge pratandha mung, minangka akeh kombinasi melu karo rembulan pratandha lan ascendants lan planet-planet sing kuat prasetya, ngomong paling. Yen sampeyan lagi genuinely kasengsem ing komplek kompatibilitas karo wong liya, mikir bab njupuk star dina rata-rata rampung, iku bakal pitutur marang kowe akeh luwih saka srengenge mlebu piyambak. Minangka adoh minangka aku mrihatinake, ngalangi illegality, ana bab kuwi minangka umur prabédan kang amba banget kajaba iku presents masalah kanggo saperangan. Ageng beda, liyane masalah potensial. Nanging tembung tombol potensial. Aku wis sijine bebarengan sawetara saran kanggo cis wanita ing pikiran liwat sawetara dhasar trans masalah, kalebu gagasan ing nyedhak trans wanita ing romantis utawa intim konteks. Lan aku arep kanggo dadi cetha sing apa liwat kuwi ditrapake padha ing babak saka sembrono hookup minangka iku ora tanggal romantis. Juggling macem-macem sesambetan ing tingkat beda karo akeh macem-macem wong mbutuhake kuat sesambetan pesawat skill sing ndadekake akeh sesambetan PhD saka interaksi manungsa — ora luwih apik saka jinis liyane saka sesambetan, nanging temtunipun luwih rumit. Kene ana lima prinsip tengah kanggo sukses consensual non-monogamous kekancan sing bisa nambah sejatine sesambetan sembarang. Dadi, sembrono gendakan wis mati, lan aku ing misi kanggo nggawa bali karo panuntun handy kanggo kelas apa neraka iku arep ing karo sampeyan lan sing wadon. Kadang gadhah «Video Free» profil ora babagan gendakan, jaringan, utawa nggawe kanca-kanca. Kadang sampeyan mikir iku, nanging banjur iku angin munggah kang ora. Aku kene kanggo pitutur marang kowe kok ana gagal ing «Video Free», mung sudhut sing beda saka sukses. Menehi wektu dheweke, menehi dheweke katresnan lan dhukungan lan nalika dheweke iku siap kanggo whack pelangi flag stiker bemper ing dheweke mobil, banjur dheweke bakal. Ing kang kita ngrembug paling umum salah paham bab polyamory lan ora monogamy ing upaya kanggo bantuan everyone. Minangka relatif outsider kanggo «Video Free» game, aku ngusulake bisa pendekatan anyar kanggo free online game kanggo wong-wong gelem ngedohi aturan lan njupuk kasempatan. Otomatis kangkang anggota tim nuduhake kita pikirane bab nalika kita sext, kok kita sext lan apa sexting tegese kanggo kita. Aku bakal ngakeni, kadhangkala favorit bagéan saka sesambetan kepungkur wis kadohan, nanging sok-sok kadohan ana apa nyuwil kita munggah. Ana ora nengen utawa salah cara kanggo dadi ing long-distance — mungkin sampeyan gedhe ing kamardikan utawa mungkin sampeyan mung kudu cuddles ing wayah wengi. Kene sawetara saka bathi ing carane kanggo nggawe iku karya lan nalika kanggo ngerti sing iku liwat. Apa prakara sadurunge sampeyan pindhah ing bebarengan sing lagi siap amarga yen sampeyan ora, sampeyan ora bisa nemu simbiosis bliss sing Natalie lan aku, banjur mungkin sampeyan bakal njaluk dampak bagean paling njero amarga sampeyan ora aran cedhak cukup kanggo pirembagan bab ora adil telek (secara harfiah). Sampeyan arep kanggo tutul wong-wong mau, mambu wong-wong mau lan, yen sampeyan lagi kula, cokotan sing kuping. Apa ora pasukan geografi lan fisika rapat umum kanggo loro nangis lan melu ing donya nganti kaya origami nganti ngarep lawang omah-omahé kiss? Ing sandi kawitan cicilan saka Carane Kanggo Tetep A Cah wadon Kanggo Sepuluh Taun, aku njelajah pemanggih saka roso seduluran liwat individualisme, wajah lan kreatifitas. Munggah Yahudi lesbian lan -taun-lawas CEO, CFO lan Editor-ing-Pangareping saka Otomatis kangkang uga minangka panulis-menang, blogger, fictionist, copywriter, video-maker, kurang-tombol daya lesbian lan niat cyber-artis kinerja sing tansaya munggah ing Michigan, ilang dheweke atine ing New York lan banjur tumuju Kulon. Dheweke karya wis muncul ing sangang buku kalebu ‘Ageng Luwih Kenceng Sweater: Lucu Wanita ing Kaendahan, Gambar Awak & Beboyo Liyane Saka Kang Wadon,’ majalah kalebu Marie Claire lan Kurva, lan kabeh liwat web kalebu Nilon, Queerly, Syaraf, Asu, Emily Buku lan Izébèl. Dheweke wis banget populer blog pribadi sawise marang wektu, lan banjur dheweke recapped L Tembung, lan banjur dheweke wis idea kanggo nggawe panggonan iki, lan saiki kene kita kabeh. Ing, aku iki nominasi kanggo GLAAD Award kanggo Pinunjul Digital Jurnalisme. Tindakake dheweke ing twitter lan Instagram

About