Ing Internet kang nggolèki kang korban: wong lanang, Texas wong mangan wanted. A ‘kulawarga’ sing ana kanggo wong, diaktifake metu dadi cilik saka polisi. Search nampilake ing Darknet, wong ing AMERIKA serikat sing wis looking for a cah wadon enom sing kang bakal matèni, rudo pekso lan banjur mangan wanted. Ing -Taun-lawas saka negara US saka Texas wis dipenjara sawise polisi Wadi pejabat kanggo wong kanggo bill putriné kanggo angkara wis ana, minangka polisi ing Florida announced ana. Kang ana daya kanggo kongkalikong kanggo laku ibukutha angkara, lan kanthi mangkono, bisa, urip dawa ing pakunjaran saiki. Ing Darknet, hard-kanggo-tekan bagéan saka Internet, iki di-push polisi pejabat saka Florida ing layar search saka Texan kang. ‘Aku’ d kaya kanggo nyoba metu necrophilia lan kanibalisme, lan ndeleng carane iku ngrasa kaya kanggo matèni wong’, iku ngandika. Pejabat polisi hubungi pangirim lan banjur nyamar dadi kasengsem ing umur putri. Wong sarujuk lan wrote kanggo pejabat: ‘aku ora care kanggo muter peran. Aku pengin sampeyan kanggo rudo pekso ing kasunyatan, nyababaken lan kanibalisme laku. ‘Policeman banjur kesah kanggo Texas lan njupuk-Taun-lawas ing agêng-oktober.

Iya ora, mulane, kang bakal wis digunakake ing kontrol wis Rencana dipun ginakaken. Sayange kita ora bisa nyedhiyani sampeyan karo kabeh artikel ing bagean komentar kasedhiya. Sampeyan bisa ngerteni luwih ing pendapat saka editor-ing-pangareping. kanggo kritik utawa saran, monggo isi ing kothak ngisor iki. Supaya kita bisa reply, please nyedhiyani alamat E-Mail panjenengan.

Matur nuwun kanggo pesen

About