submit


Sampeyan duwe lawas gendakan sampeyan kanggo tanggal takon arep. Utawa mbok menawa ana cah wadon iki ing kelas, sampeyan kudu tansah wis nyedhaki wanted kanggo teka, nanging ora tau sumurup carane sampeyan padha mestine kanggo apa. Ing Video iki, Gendakan USA artikel, sampeyan bakal mangerteni carane sampeyan a girl raos, ngakeni, lan ora bakal mecat. Sampeyan duwe lawas gendakan sampeyan kanggo tanggal takon arep. Utawa mbok menawa ana cah wadon iki ing kelas, sampeyan kudu tansah wis nyedhaki wanted kanggo teka, nanging ora tau sumurup carane sampeyan padha mestine kanggo apa. Ing Video iki, Gendakan USA artikel, sampeyan bakal sinau ngakeni, kaya sampeyan, cah wadon raos tanpa kang ditolak. Supaya wong-wong mau ngerti apa sing aran. Pirembagan bab iku ing pribadi. Supaya drama lan liwat ndhuwur Sadurunge nyeret romantis. Karya ing sampeyan. Njupuk care saka njaba katon lan nggawe soko urip. Kanggo ndarbeni gedhe skills anyar. Sampeyan ora kudu witjaksono kanggo lungiting. Katon carane dheweke panjaluk kanggo muji lan njelasno»aku kaya sampeyan». Nalika dheweke mesem, abang, sing sethitik isin kena utawa karo tembung padha, panjaluk, dheweke mangerténi persis apa sing arep. Nggawe detour mung kanggo ketemu sampeyan, yen mung kanggo wektu cendhak wektu:»aku bengi karo sampeyan ing wilayah sampeyan pengin kanggo pindhah ing dalan kanggo warung karo kula.»Yen kowe ngakoni dheweke raos, sampeyan ora kudu nggawe sakcara langsung, nalika a bunch saka wong-wong sing saiki. Iki bisa sijine sing ing meksa lan unwell kanggo nyiapake, lan dheweke ngrasa diwajibaké, mbok menawa, sing respon positif. Pindhah karo dheweke ayu, sepi panggonan lan nggawe manawa dheweke anteng sadurunge sampeyan distribusi sampeyan atimu test. Supaya wong-wong mau ngerti sing sampeyan ora kaya wong-wong mau ing sacedhake, lan sing ndadekake dheweke tansah seneng-seneng. Terus sampeyan kanggo sedélok, supaya sampeyan bisa luwih cepet njaluk menyang titik. Iki sisih angel, nanging yen sampeyan ambegan ing jero, nganti telung count, lan iku gampang kanggo njaluk metu, sampeyan bakal aran luwih apik. Anggere iku asalé saka jantung, sampeyan kudu bangga saka wani. Mungkin kabeh iki rawuh lengkap surprise kanggo dheweke lan dheweke perlu wektu kanggo njaluk liwat raos dhewe ing Langit. Menehi dheweke wektu iki.»Aku ora arep aran aneh utawa meksa. Aku mung arep supaya sampeyan ngerti carane aku aran bab sampeyan.Aku ngerti iki banget dadakan. Aku temenan wis luwih wektu kanggo mikir bab iku saka apa. Nanging aku kene kanggo sampeyan, yen sampeyan pirembagan liyane babagan arep.»Propose tartamtu dina lan wektu kanggo janjian panjenengan. Yen sampeyan uga kasengsem ing luwih saka mung persahabatan, sampeyan bisa nindakake iku karo ayu sore nggawe iku»resmi Aku dadi seneng nalika kita bebarengan, lan aku pengin nggawe sampeyan seneng minangka sampeyan nggawe kula. Bakal sampeyan menehi kula Kasempatan iki, lan ana sore duwe nedha bengi karo kula.Aku bakal njaluk bantuan kanggo ngerti kula aran diajeni, yen sampeyan bakal menehi kula Kasempatan, sing luwih apik. Sampeyan arep kanggo akhir minggu iki karo»Seni Video Games»pameran.Hey, aku tak Karcis kanggo game ing akhir minggu. Aku mikir iku bakal dadi gedhe yen sampeyan nggabungake kula bakal, banjur kita bisa panghibur loro kita sing dicokot sethitik liyane.»Apa sampeyan ndeleng ing film, ora bisa ing gesang nyata. Mung dadi dhewe lan ora nggawe iku luwih rumit saka iku — mung perlu kanggo ngakeni kanggo dheweke raos. Kene sawetara iku sampeyan kudu temtunipun supaya:»Yen kita ora bisa bebarengan, aku arep ora dadi kanca karo sampeyan.»Iki lan padha ultimatums menyang cedhak lan menehi koyo ala. Ora persis sing paling romantis patrap.»Aku wis wis ngadeg kanggo sasi ing sampeyan.»Dadi ngeculke minangka bisa. Sampeyan kudu aran nyaman lan aman, ora kabeh kang dadakan gun kanggo dodo.»Aku kaya sampeyan kaya spongebob madu, kaya gummy metokake gang jus panjenengan. Supaya iku cendhak lan asri, lan teka kanggo titik. Nggawe kanca-kanca karo cah wadon, dening mboko sithik dadi bagéan saka kanca-kanca lan dikenal bunder. Nggabungake Klub, ing ngendi iku, utawa nggandhol metu ing pihak utawa rapat-Rapat ngendi sampeyan Keamanan bakal saiki. Sampeyan ninggalake ing pasuryan ngelingake sampeyan luwih kerep karo dheweke, lan sampeyan bakal rauh dadi kanca apik. Golek metu apa pleases dheweke lan apa ora. Sinau sing idiosyncrasies lan quirks. Supaya sampeyan wis ing path kanggo sukses, amarga bocah-bocah wadon ora kaya iku, yen sampeyan lagi mung kasengsem ing wong-wong mau amarga padha cantik. Sampeyan pengin wong sing mangertèni tenan. Pirembagan kanggo dheweke bab iku kaya Agama, politik, kampung halamanipun panjenengan, kulawarga, lan liyane topik penting. Babbles uga omong kosong. Sampeyan kudu menehi dheweke kesempatan kanggo ketemu sampeyan. Miwiti becik ngobrol karo dheweke lan supaya dheweke paling saka wektu ngomong, nanging mlebu ing saben saiki lan maneh. Ndhukung sampeyan ing apa ndadekake sampeyan seneng. Nggawe sampeyan pinter, mungkin sampeyan uga bakal Kaya iku. Malah yen ora: kunjungan menyang pagelaran sing téater utawa pagelaran. Sampeyan kudu ngerti sing»njaluk», kang prepares sampeyan ing kabungahan urip. Sampeyan uga kudu ngerti dhewe karep. Ana soko banget Infèksius lan Atraktif. Sampeyan dadi kanca apik dening kang ana kanggo sampeyan nalika ala, sampeyan bisa bantuan dheweke, dening nggawa sampeyan Ngguyu lan seneng-seneng ing gesang panjenengan care, dening njupuk wektu metu kanggo nindakake soko. Ora wedi saka»Kanca Zona»: Yen sampeyan sing tenan mathuk kanggo saben liyane, iku ora matter, anggere dheweke kanca-kanca padha, dheweke bakal males raos. Sampeyan kudu bisa kanggo dipercaya sampeyan. Kasetyan paduka sadurunge sampeyan takon wong-wong mau apa-apa ing Tanggal, lan ora supaya dheweke nyekel sampeyan mentel karo bocah-bocah wadon liyane utawa nggandhol metu karo akeh bocah-bocah wadon liyane. Nuduhake rahasia karo dheweke, minangka dheweke uga enggo bareng dheweke karo sampeyan. Ukara sing tau utawa ngguyu ing sampeyan amarga saka iku padha kapasrahake kanggo sampeyan. Menehi dheweke koyo sing dheweke bisa ngomong karo sampeyan bab kabeh. Yen sampeyan pengin, sing wis dikembangaké raos kanggo sampeyan, sampeyan perlu kanggo luwih kanggo perusahaan liya ing supaya kanggo mlaku kanggo bisa kanggo saben liyane. Pitakonan apa sampeyan pengin sampeyan hinbegleiten nang endi wae, ora minangka Tanggal nanging mung minangka kanca-kanca. Sampeyan bisa katon ngundang kanggo ngarep kanggo njupuk dheweke karo soko (e.g. film sing wis ora katon, utawa muter video game) sampeyan kudu aran apik nalika dheweke iku karo sampeyan. Sampeyan kudu aran penting lan ing awak aran apik. Menehi dheweke muji, apa sing tau nutup mudhun, lan ngagengaken wong-wong mau tansah nguber gol. Supaya dheweke ngerti yen dheweke wis knack kanggo soko, malah yen iku mung soko Mundane, kaya ngewangi wong liya. Akeh wong ragu-ragu kanggo miwiti hubungan, amarga padha wedi bakal diwatesi lan ora bisa maneh dadi piyambak. Sampeyan mikir sing bakal tau maneh duwe wektu kanggo dhewe, tau maneh karo kanca-kanca utawa pracaya sing padha perceived dening wong beda. Ngadeg metu saka liyane lan nuduhake dheweke sing duwe iki Ngedeni sampeyan ora perlu kanggo duwe. Tindakake kapentingan dhewe lan menehi dheweke papan kanggo nindakake bab dhewe. Iku ora pungkasan ing donya yen dheweke wis sampeyan bali. Sampeyan bakal sedih, nanging sampeyan uga wong Anyar. Raos utawa sesambetan ora bisa dipeksa. Sampeyan pantes kanggo duwe wong kaya sampeyan ing cara sing padha. Iku ora bisa fault sing nuduhake raos lan iku ora bisa fault: Sawetara wong mung ora pas kanggo saben liyane. Sampeyan bisa tansah bisa luwih kanggo sampeyan, kanggo sampeyan, Wektu sabanjuré sampeyan ngakeni kanggo cah wadon raos, saka sisih paling apik nuduhake. Iki mung cara sampeyan bakal nemokake cah wadon sing bakal males raos. Iku sethitik medeni, nanging sampeyan kudu ngakeni panjenengan raos ing wong. SMS, E-Mail utawa kanca-kanca minangka liya saka wong-wong sing kabeh saka cara sing supaya sampeyan mung childish tumindak lan ngirim kanggo sampeyan, iku bisa uga ora dadi akeh mine. Yen kita ora njupuk care saka awak kita, kita padha ora nyedhiyani supaya kita bisa kanggo njupuk care saka wong, utawa kaya wong liya. Sampeyan lagi gedhe lan sampeyan kudu malah dadi nangani. Ngormati dhewe lan nambani awak patut. Wisuh ajeg, nggunakake deodorant, nyandhang sandhangan resik sing pas sampeyan, lan apik ing sampeyan katon kaya. Ora ana siji kepengin dadi karo wong sing ndadekake apa-apa lan apa-apa. Nuduhake bocah-bocah wadon sing lagi fungsi, wong menarik, dening sampeyan njaluk munggah saka Kursi, lan apa apa. Olahraga, sinau kanggo nindakake skill anyar, nggabungake Klub, musataken kanggo sekolah: apa iku nyenengake kanggo sampeyan. Saben prawan, apa kanggo krungu saka sampeyan utawa ngerti sampeyan bakal sinau kanggo appreciate sampeyan minangka wong apik. Karya ing pribadine, yen sampeyan lagi digunakake rodo poto-centered. Tansah dadi sopan kanggo wong-wong watara sampeyan lan karya, mbok menawa malah ing sukarela. Ing ndudohke jenis saka cah wadon sing apik sampeyan arep kanggo dadi, cirêbon. Yen ing urip apa-apa liya wis arep ing, sampeyan bisa narik karo kelangan kemampuan utawa Bakat isih narik kawigaten manungsa waé saka cah wadon ing sampeyan. Yen sampeyan isih duwe apa-apa, apa sampeyan lagi apik ing, banjur iki lan njaluk Kasempatan kanggo njupuk soko Anyar. Ing bound kanggo nggawe roso kesengsem ing bocah-bocah wadon lan iku worth iku ing roto dawa kanggo sampeyan. Kanggo nindakake iki, sampeyan perlu kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti mungkin sampeyan utawa kanca-kanca ing plans kanggo ngangkat. Dheweke wis di buwang mripat ing salah siji saka jinis-jinis liyane, sampeyan bakal nemokke karo pratelan ing kuping budheg. Malah yen dheweke wis kapentingan ing wong liya, sampeyan bisa nyoba luck, sampeyan nanging, saperangan dina mangsa kasangsaran. Ora everyone wis Ngleksanani ing iku. Yen sampeyan lagi wedi kanggo takon sampeyan, amarga sampeyan ora duwe idea apa sing lagi mestine kanggo ngomong: aja padha sumelang, iku ora minangka hard minangka iku katon. Poto-kapercayan A lan O nalika sampeyan nindakake karo wong sing kaya. Poto-manteb ing ati katon ndadekake iku atraktif lan bermanfaat kanggo mangerteni yen sampeyan lan bocah-bocah wadon arep. Yen cah wadon tenan berkembang raos kuwat kanggo sampeyan, gumantung ing mung carane apik sampeyan ing pitakonan. Sinau kanggo miwiti luwih obrolan, lan mimpin, lan cantik rauh sampeyan bakal pengin luwih saka sampeyan ing gesang panjenengan. Dadi sopan kanggo kanca-kanca. Aja kebacut-loropaken, digunakake padha bakal mikir sing lagi salah siji saka dheweke kanca-Kanca. Bantuan kanggo dheweke. Yen sampeyan ndeleng wong-wong mau nalika sampeyan lagi nyeret soko Abot, njupuk iku, lan kang bakal nindakake iku kanggo ngendi sampeyan perlu iku. Kanggo ngomongake yen sampeyan duwe wektu hard karo sampeyan, katon liwat pundhak, banjur iku katon minangka yen padha katon ing iku. Yen sampeyan njaluk menit pungkasan gupuh, njaluk bantuan kanggo ngerti sekolah cah wadon ayu, ngajak sampeyan kanggo nedha bengi, njaluk ngerti dheweke, pitakonan amba, lan iku apik. Sampeyan ngakeni raos lan yen dheweke wis sampeyan bali, mbuktekaken manhood lan supaya dheweke pindhah. Ngandika, yen sampeyan tresna soko, supaya iku free. Marang dheweke wong sing kaya dheweke. Sampeyan ora nelpon, nulis SMS, nanging ngomong kanggo dheweke wong. Iku bisa dadi medeni, sing ateges luwih, lan iku akeh luwih gampang lan kurang wadhi kanggo pirembagan kanggo wong pasuryan-kanggo-pasuryan

About