Sugih landowners Konrad Dutton kepengin kanggo ngedol baris saka omahé, ing berlaku urip miskin. Supaya kanggo drive re-sale nilai, kudu panuku karo bantuan saka ngrusak pejabat polisi konco Duttons, omahé, bali kamar sadurunge kukumipun sok dong mirsani periode.

Duttons putra Joe, socially melu koran produsen, ing nyuwil taun kepungkur karo kang rama sawise regejegan, kepengin kanggo protest marang eviction ing editor. Nanging, sadurunge koran bisa pindhah menyang penet, kang bakal di buwang metu amarga saka miturut omongane uwong gangguan saka tentrem menyang pakunjaran. Sethitik match bakul Molly sarujuk, Joe kang ibu, Frances, sing dibebaske putra dening Simpenan saka pakunjaran. Ing sawetoro wektu, wis padha jumlah sing ora duwe omah ing ngarepe Duttons house kanggo Protest marang eviction. Minangka Mabuk gegaman serangan, bisa Molly nyegah karo cocog miraculously gegeran lan Dutton, padu karo putrané Joe kanggo dumunung.

Dutton ketemu manah lan nemtokaken ora kanggo ngedol omahé

About