submit


Senajan mayuta-yuta wong ing saindhenging donya nandhang sangsara marga saka, depresi nganti dina iki raelok topik. Ora ana siji seneng kanggo ngakeni bilih panjenenganipun ciloko saka penyakit mental. Gedhe banget ana wedi, raos pass. Mestine Kekirangan. Ing tartamtu, ing donya saka karya, sing Masalah, amarga Depresi akeh sing bingung asring karo kasekengan kanggo karya. Liyane wani saka wong, ing kabeh candor, ngomong bab soko sing dadi hushed. Ing -taun-lawas tak Mil wis musna malah langkah luwih. Dheweke wis Tato, sampeyan sing pungkasanipun dialog bakal miwiti. Ing dheweke wentis kiwa, tembung sing saiki misale jek kanggo kula kanggo dadi uga maca. Iku tembung sing ngandika saka nandhang sungkowo wong liwat lan liwat maneh, malah yen sampeyan ana ing bebener menyang goroh. Mulane, Bekas Tato wis liya meaning. Amarga saka perspektif, tembung ‘nyimpen ma simpen’ (maca). Tak diterangno: ‘Yen wong ndeleng iku, iku ana, nanging saka perspektif, kanggo maca. Kanggo kula, iki tegese kabeh wong bisa ndeleng Wong iki, iku misale jek apik kanggo pindhah, nanging ing kasunyatan, dheweke ora uga. Iku ngelingaken kula sing wong-wong sing katon dadi seneng, mung minangka apik ing perang karo awake dhewe bisa. ‘- Taun diterbitake ing mangsa panas, gambar Tato saka rong ngarepke ing Facebook lan wrote: (dear ibu, dear bapak, please ora matèni kula amarga saka kaputusan iki. Aku pengin sampeyan supaya kula rampung.) Dina iki aku arep kanggo pirembagan bab soko sing mung sawetara saka sampeyan ngerti. Aku siap kanggo miwiti obrolan bab penyakit mental. Pungkasan taun aku iki diaknosa karo Depresi. Lan sajujure, aku mikir iku cukup nalika sadurunge iku Masalah, nanging aku mikir iku tak samsaya awon lan samsaya awon nganti apa-apa dianggo. Dina iki aku duwe Tato iki. Aku wis koyo sing sandi wentis punika panggonan sing paling apik kanggo makna konco iku. Yen wong ndeleng iku, iku ana, nanging saka perspektif, kanggo maca. Kanggo kula, iki tegese kabeh wong bisa ndeleng Wong iki, iku misale jek apik kanggo pindhah, nanging ing ing kasunyatan, dheweke ora uga. Iku ngelingaken kula sing wong-wong sing katon dadi seneng, bisa mung minangka apik ing perang karo dhewe. Depresi ing peer aku tau rampung, mung amarga aku wis kroso bisa kanggo nglakoni. Depresi sing bengi ngendi aku nangis amarga aku aran supaya kepunjulen, malah sanadyan kabeh iku supaya. Depresi iku perlu kanggo saya disambi (liwat Media sosial, video games, film, lan Nuduhake TV utawa akèh karya), amarga aku ora bisa dipercaya pikirane kanggo luwih saka telung menit. Depresi, nangis yen aku ora, amarga aku ora ngerti apa aku rumangsa dadi tanpa gina, nalika aku ngerti sing aku kudu bener-bener dadi seneng. Iku banget angel kanggo melak-melak pirembagan bab iku, amarga iku ketoke kanggo kula banget angel kanggo aran ngrugekke. nanging iku penting kanggo pirembagan bab iku. Kelainan Mental sing soko Serius, nanging iku supaya kawirangan ing kita Masyarakat. Kita kesehatan fisik iku supaya penting kanggo kita, nanging kita care sethitik bab kita mental negara. Lan iki pancene iku babar blas rampung. Penyakit mental ora kaputusan, lan bisa mengaruhi sapa ing sawetara titik ing gesang. Iku ora kuwi jeksa agung bisa ngetokake penting, apa kita pirembagan bab iku. Makane aku tak Tato iki. Iku cara sing apik kanggo miwiti pacelathon. Iku pasukan kula kanggo pirembagan bab perang lan apa iku penting kanggo berkembang kesadaran kanggo penyakit iki. Ngene dadi kaget carane akeh wong sing ngerti sing sing berjuang karo depresi, Kuatir, utawa penyakit mental. Aku uga mung dadi siji wong, nanging siji bisa nyimpen liyane. lan sing paling kabeh aku bisa takon kanggo. Mbok menawa iki alesan ngapa aku dadi ing psikologi kasengsem. Aku arep kanggo wong-wong sing aran cara sing, kaya aku wis rampung — lan isih padha — amarga iku neraka. Lan aku pengin sing sapa. ‘Aku mikir bab saddest wong tansah menehi paling gaweyan kanggo nggawe wong seneng, amarga padha ngerti apa iku kaya kanggo aran pancen tanpa gina lan padha ora arep sapa kanggo aran mangkana. Robin Williams. MATUR nuwun kanggo kabeh sing wis mbantu kula ing perang iki. Tanpa sampeyan, aku ora bakal ngendi aku ing dina iki. Ing bab. Wong duwe sambungan Kirim ing Facebook sing nuduhake carane akeh wong arep luwih mbukak debat ing subyek. Kita kudu tak kanggo wani matur. Ing Huffington Post debat platform kanggo kabeh persepektif. Yen diskusi politik utawa sosial utama artikel lan Blog kanggo Nampa kiriman saben dina liwat email. Newsletter uga kalebu Isi pribadi lan iklan. Sinau luwih lengkap

About