Bocah-bocah wadon cina sing"prasaja". Lan liyane pikirane adhedhasar salib-budaya rapat-rapat-sayur Sup China

takon kanggo poster ing Zhuihu, q video Dating platform

Victor Zheng Cina pribadine sing manggen ing Amerika Serikat sing wis diterbitake ing Cina lan inggris ing macem-macem topik related to salib-budaya dinamikaDinamika saka rapat-rapat sing tansah menarik kanggo mirsani, utamané variasi ing carane budaya sing beda-beda utawa wong-wong ing panggonan sing beda-beda ndelok tumindak tartamtu utawa aturan unwritten. Ing China, ing gaya saiki iku"cahya bocah-bocah wadon", kang adhedhasar ing tartamtu idea sing lanang sing bocah-bocah wadon (biasane urip ing Wétan lan Kidul-Wétan negara-negara Asia) ing sih saka wong-wong manca.

Iki topik kasengsem kula amarga iku teka munggah ing akeh pribadi obrolan karo kanca-kanca ing China lan luar negeri, uga ing macem-macem kahanan budaya.

Ing lunchtime, aku wis diskusi karo wong liya - wong rumiyin melu ing media Cina donya - bab budaya bobot lan wigati saka topik iki. Panjenenganipun diterangake topik iki minangka nglarani utawa sensitif wilayah nggowo pengaruh budaya negara kang bangga, kang ndadekake iku utamané narik ing konteks Cina. Istilah"gampang girl"iku ono ing ngendi panggonan ing Internet Cina lan iku kerep ditemokake ing commentator crita utawa video karo interracial sesambetan. Contone, ing mangsa panas, salah siji crita sing marakake digawe panas debat iki dipun damel film dening Spaniard gadhah jinis karo wong wadon Cina ing Chengdu.

Respon kang diarahke saka boten cecek taunts kanggo nesu ing pemahaman sing manca ndeleng sampeyan, a girl Cina, mung minangka"mirah"lan"dolanan."Kanggo nggawe wanita ing China sing kepengin banget karo wong manca.

ngandika,"koleksi times". Supaya ora dadi kepengin banget, wanita Cina sing kepengin banget karo manca takon"China daily". Akeh wong putih mikir sing bocah-bocah wadon Cina sing"gampang bocah-bocah wadon". Kadang iku misale jek sing kasunyatan sing sesambetan interracial bisa ana tansah sabab kanggo nesu:"Ing kasunyatan, BBC digawe video kaya tanggal, a girl Cina, duka Internet kedhaftar,"maos judhul, kang njupuk irisan saka sinusitis. Iku ora matter yen sampeyan sijine ing ing BBC video, iku bener disebut"Carane kanggo tetep a girl Cina"lan iku satire bab apa wong putih ora nindakake yen sampeyan pengin supaya Cina girl munggah kanggo tanggal. Paling wong sing paling superficially weruh saka dobel digandhengake karo Cina lanang lan wadon. Aku guess minangka Amérika Cina, aku wis tansah dikenal stereotype bab wong Cina sambatan (utawa ora sambatan) sing bocah-bocah wadon Cina sing"gampang". ing sisih ngelawan saka duwit receh punika misogynistic lan mbebayani idea, Ya, nanging kita ora bisa nglirwakake sing ana. Aku wanted kanggo nonton video ing ngisor iki (aku marang liyane diskusi saka pemahaman saka Cina lan Asia lanang sak donya). Reaksi sandi Weibo lan Bili akun, nalika China wis ora tanggapan (ing kasunyatan, apa-apa bisa), nggantosi ing paling bagean tartamtu saka atusan yuta online Cina warga. Sawetara wong ngomong sing gampang girl stereotype ana amarga gampang girl wangun cendhak kanggo kasunyatan adil sing bocah-bocah wadon Cina seneng wong-wong manca: Hollywood lan liyane Western model saka kaendahan wis penetrated Cina subconscious, nggawe wong manca katon atraktif ing comparison kanggo wong-wong mau. Liyane kelompok nasionalis: kang kasar menyang bocah-bocah wadon Cina ora gampang dibandhingake kanggo bocah-bocah wadon saka Asia Kidul-wétan utawa bagéan saka Asia Wétan, amarga kang"gampang"tegese bocah-bocah wadon iki"emas penggali"sing manggen ing disadvantaged ekonomi negara. Sawetara komentar sing nakedly sexist lan xenophobic, ngluputake wanita sing uga tanggung jawab kanggo"external uwuh", sing duwe dhuwit lan prestige, nalika manca ngarani manca gedhe banget promiscuity. Ora perlu ngomong, iki ora apa kita bakal nelpon apik mratelakake panemume, lan padha sing adoh saka pemikir lan nuanced jawaban sing menehi peserta: Sampeyan ngandika bab pangaribawa saka Hollywood (-liya milestone), kasunyatan sing akeh enom individu manca kathah teka kanggo China (uga minangka budaya impact disebabake dening media Japanese (. Ing wektu sing padha, akeh peserta uga ditekan sing ana akeh cara kanggo nuduhake orane dobel, lan ana akeh wong Cina sing ora sijine conventional wiring ing pedestal. Mbok menawa titik paling penting iku digawe dening salah siji saka peserta ing mburi: mawon hubungan katon kaya ing lumahing, mung wong-wong ing sesambetan sing ngerti kok padha bebarengan, lan pungkasanipun kagelar wong sing ora temenan kanggo speculate bab iku. Oh, ing negara ngendi masalah rasis sing rembugan ngeblak lan melak-melak, iki sing paling populer komentar ing antarane sandi video bab Bili:"Chinese tresna kulit putih, iku ora amarga saka manca pengaruh, iku wis kaya iki wiwit kuna kaping."Kula pribadhi kesimpulan saka saran aku wis katon wong sing duwe akèh saka budaya bangga, nanging padha uga wis banget ketok insecurities. Iku misale jek kula sing masyarakat isih berjuang karo dobel lan persepsi lan nyoba kanggo tokoh metu apa jawaban sing bener kudu. Aku ora yakin carane akeh gaji nyumbang kanggo produktif diskusi, nanging bab sing paling penting iku sing obrolan bisa terus objectively, rationally, lan mbok menawi malah usefully. Bocah-bocah wadon cina ing China, Taiwan lan Hong Kong sing mesthi gampang kanggo putih lanang. Yen sampeyan ana putih lan ora bisa nindakake atusan konsultasi ing negara iki, sampeyan uga bisa dadi homoseksual, amarga ing panggonan liyane sing meh nekat. Ing tangan liyane, wanita Cina ing negara iki aktif defend iku, lagi bangga mung saka wong putih.

Meh kabeh tiyang kuilt pethak mung bisa duwe jinis, banjur wong wadon Cina ngentèkaké dina sabanjuré, mbenerake iki dening matur sing dheweke iku biasane banget konservatif cah wadon.

Mungkin iki mung wektu iku tansah mengkono ing urutan, nanging jinis tansah gampang, iku ing latar mburi.

Hello, Victor, aku ketemu kuliah ing artikel banget produktif lan ora Aku ora bisa setuju karo kabeh sing wrote.

Aku malah nyoba kanggo nerangake kabeh trik aku sinau bab pisanan bocah-bocah wadon ing China ing buku iki. Ngomong apa sampeyan mikir, buku iki uga wuwus bab carane kanggo njaluk Western bocah-bocah wadon ing China, lan aku penasaran kanggo ngerti apa sing bakal kaya kanggo ngomong, matur nuwun kanthi sanget kanggo mratelakake panemume, ayo kang pirembagan rauh, aku nuwun kanggo ngomong sing iki ATURAN, manca wanita sing kabeh gampang nalika nerangake dhuwit kanggo njaluk adoh saka mlarat wong wadon saka negara dhewe, sing soko salah karo sampeyan, sampeyan ndeleng sing arep ing cara sing gampang, lan ora ketompo carane dawa sampeyan wis gumantung, sampeyan tumindak, sampeyan tresna dheweke. nalika ing kasunyatan iku ora, utamané nalika ana prabédan umur. Aku wis katon wanita Asia kene ing US, kang paling gampang kanggo pracaya, aku mikir iku nalika aku njaluk kejiret, konco sandi karo salah siji sing golek kabar sing teka antarane sampeyan, nalika sampeyan sejatine nyedhaki wong nalika piyambakipun gadhah nedha awan, sing lungguh ing jejere wong dina sabanjuré lan saben dina liyane sing padha ing amben, ora ngerti kabèh semut, iya apa wae kang disenengi kanggo nguripake kula mati, nalika aku mlayu menyang wong karo yours, sing ngandika sampeyan padha kanca-kanca, boten kedaden. Kajaba iku, dheweke iku ibune, aku ngeweruhi dheweke mung peduli kanggo dhéwé, lan mulane bojone wis kebak ditahan saka cah lanang lan ora bisa ngomong luwih saka"Ya".

Situs wis dibukak luwih saka yuta kaping

Minggu sing prasaja ing kabeh nggatheake. Nalika iku wis Cina lanang karo cah wadon manca, wong-wong congratulated wong. Nalika wong Cina gambles lan cidra ing Cina kanca, padha ora njaluk apa khusus negatif manungsa waé, kajaba biasanipun siji. Nanging, nalika wong aneh karo cah wadon Cina, saperangan katon munggah lan iki dobel teka menyang muter, biasa bocah-bocah wadon duwe masalah mriyang kuning, lsp. Nalika wong manca muter karo bocah-bocah wadon Cina, iku dadi amba bisnis, lan kabeh liwat Internet. Sing rasisme lan diskriminasi marang non-wong Cina ing Asia. Sawetara wong mung ora bisa ngerti sawetara bebarengan amarga padha arep, preduli saka lomba, lan sawetara wong muter amarga sampeyan wong sing ora amarga Asian lomba wis dadi cahya lan seger lan ayu lan becik andhap asor lan makna aku sengit arrogant putih Barat (utamané Anglo-Saxon) iku pancen nekat kanggo prayoga wong, ora sampah wektu, mriyang kuning iku masalah nyata. paling saka kanca-kanca, Asia kanca-kanca tau haha putih prawan tau maneh, aku search girl Cina. Aku pancene arep kanggo pindhah ing tanggal karo Western cah wadon, supaya aku bisa meri kabeh wong Cina kaya ing ndhuwur. kuku aku ngluwihi Shenyang China kanggo ketemu ayu Cina prawan sing aku Aku wis ngomong kanggo sampeyan kanggo sawetara minggu saiki. Aku wis nikah kaping pindho kanggo Kulon bocah-bocah wadon ing negara iki, lan sampeyan ora pracaya aku wong wadon, yen wong lanang wis tau tahap, tau dijupuk rokok, lan aku wis dilecehke kanggo akèh taun. Iki wong wadon Cina ngandika tembung sing aku wis tau krungu saka ing negara iki.

Paling ayu tembung aku wis tau ngalami.

Ing sabanjure sawetara dina, aku bakal fly menyang China kanggo ketemu dheweke. Ana wong nikah kanggo wong wadon Cina sing wis sing bodho kanggo taun. Komentar ing kaputusan iki sadurunge nggawe umur kaputusan. Yen Cina tetep wae rahasia sing aku kudu ngerti, mugi kula ngerti. Matur nuwun sanget, aku ketemu cah wadon Cina dina iki. Aku mikir bocah-bocah wadon Cina sing banget cute. Aku mung kaya sampeyan. Aku ora ngerti yen iku gampang utawa ora, nanging iku banget angel kanggo kula kanggo tanggal Amérika wanita.

Aku putih Amérika, lan wanted kanggo pitutur marang kula sing bocah-bocah wadon Cina seneng iku.

Aku alesan sing ing China ana ora supaya akeh macem-macem.

Tho, aku pangarep-arep sampeyan bisa sandi gendakan sawise sawetara tanggal.




video Free wanita online jinis Gendakan camping Free video wanita jinis Gendakan tanpa registrasi free video video chat Omegle video fun kanggo bocah-bocah video chatting tanpa registrasi video chatting kamar karo bocah-bocah wadon online free video Free Moscow chatting roulette girl free