Bab-bab sing kelakon nalika sampeyan ketemu wong apik sawise poisoned mental sesambetan

Paling ora nalika sampeyan lagi ing iku

Yen sampeyan duwe beracun sesambetan, sampeyan ora ngerti carane akeh emosi planggaran mengaruhi sampeyanYen sampeyan ana ing beracun sesambetan, kabeh babagan iku dicokot gawe ketagihan. Iku mangerténi iki, lan iku ora ngerti apa kang arep kelakon. Iki pangarep-arep sing kabeh bakal ngganti, nanging ana uga comfort ing bab-bab sing padha. Lan njupuk kabeh sing ora keganggu sampeyan. Lan malah yen sampeyan ninggalake, sampeyan mungkasi munggah supaya asring amarga sampeyan kantun wong. Iku kurang adrenaline saka dhuwur-kakiyatan emosi. Kanggo mewek metu kanggo tresna. Nanging banjur sampeyan ketemu wong apik. Lan nalika sing mengkono, banjur sampeyan éling carane negatif iku sampeyan padha dipengaruhi dening kepungkur iki sesambetan. Lan sok-sok malah push wong adoh amarga saka iku. Sawise beracun sesambetan, sampeyan ora dipercaya wong. Sampeyan wonder carane sampeyan bisa nyonggo kuwi sesambetan dawa.

Lan sampeyan menehi ing ing saben sesambetan kanggo paling awon bisa pangarepan saka wong kanggo nalika sampeyan ora pracaya ing apik wong lanang sing ora ana Amarga anggere sampeyan katon kanggo salah kuwalitas lan nampa akeh iki wong-wong sing ora pantes iku.

Sampeyan mikir kabeh padha duwe motif utawa padha ora ateges apa sing ngomong. Nalika sampeyan nyekel wong lying supaya akeh kaping iku ndadekake wong-wong mau paranoid, kaya kurang ajar. Sampeyan ora pracaya sing wong bisa dadi jujur lan marang bebener. Sampeyan wis nggawe edan pemanggih lan mangu-mangu apik tenan wong mung amarga saka wong siji.

Bab sabanjure sampeyan ngerti, nerangake kanggo wong iki carane teka menyang kesimpulan iki ing sirah, lan kang ing mburi mati.

Ora amarga sampeyan ditakokake wong, nanging amarga wong liya iya interrogates, lan kabeh kepengin kanggo nindakake iku nguripake iku watara.

Sapa ngruwat wong supaya uga wis dianggep kula banget uga dadi bener. Ngene nyana wong kanggo nyelehake Sepatu liyane. Iku wis samesthine sing bakal ilang ing dina. Padha nyana pungkasan kasar, karo ora penutupan kasus. Nanging saben dina kang mung ketemu metu sing wong iku padha wong kang ana saka awal. Iya ora menehi alesan kanggo pitakonan wong, nanging iku ora wong sing ora dipercaya, iku wong-wong ing sasi Wong ing sasi wis digawe sampeyan pracaya sing ora pantes luwih apik. Dadi yen ora, apa kang bakal nolak? Sampeyan lagi wedi soko apik amarga sampeyan ora arep ilang iku. Sampeyan ora arep kanggo babras wong maneh, supaya nyoba kanggo meneng iku munggah. Nanging apa wong bakal nemokake iku yen sampeyan mbukak, kang bakal trek mudhun. Yen sampeyan sijine meksa ing iku, iku bakal njupuk sampeyan lan ora supaya pindhah. Sampeyan lagi isih nunggu kanggo perang.

Ana comfort ngerti wong sing ngerti supaya uga

Nanging, kabeh wis ngandika lan diterangno. Lan banjur ana gelombang iki saka comfort, lan sampeyan éling sing wong normal ora metu, kapindho wangsulan: bab ingkang dadi salah. Kang bakal wonder apa kang apologizes supaya kerep utawa apa kang apologizes. Panjenenganipun sumerep ing mripate pain saka wong saka sasi sing digawe wong mikir. Panjenenganipun sumerep pain ing jantung kang, nyoba kanggo tresna maneh, nalika piyambakipun mung mangerténi pain ing atiné. Lan iku dadi ing reassuring sampeyan sing kabeh tengen. Nalika boy apik tresna wong sing wis bejat, sing mangerténi mung beracun sesambetan, kang mulang wong-wong sing padha ora pantes kabeh padha duwe. Panjenenganipun mranata iki elek standar sing dheweke wis, lan milih kanggo nggawe pangecualian kanggo awake dhewe. Panjenenganipun mikiraken kang luwih apik mati tanpa dheweke, nanging bebener iku sing mung amarga kang apik kang gesang, kang dadi loro cara. Lan aku ngerti sampeyan lagi wedi kanggo tresna maneh. Aku ngerti sampeyan lagi wedi supaya wong njaluk cedhak kanggo sampeyan, nanging sampeyan lagi sensitif. Panjenengan karep. Kekuatan, pangerten, lan lack saka pangadilan ing wong-sing apa ndadekake kowe ayu. Lan nalika sampeyan pungkasanipun aran nyaman lan nampa sing sesambetan, sampeyan bakal tresna wong sing karo kabeh, apa nang sampeyan. Nanging nyoba ora kanggo nyoba banget hard. Aku ora mikir sampeyan bakal duwe kanggo. Ing sasi, wis wis memulang sing paling ora cukup. Supaya sampeyan wis nyoba banget hard. Sampeyan padha mestine kanggo saingan. Dheweke wis kanggo mbuktekaken dhéwé. Iki wayahe nalika sampeyan marang dheweke kabeh sing kedaden kanggo wong iki. Ing wayahe sing dipercaya wong, supaya wong njaluk supaya cedhak. Lan nalika sampeyan marang wong bab kepungkur lan wong-wong kang babras, carane sampeyan ora mikir wong sing arep kanggo ilang bobot amarga saka iku. Mung alesan kang wis alesan kanggo tetep amarga aku ngerti wong ing sasi sing memulang wong hard katresnan. Padha memulang wong sing kerentanan kekirangan. Wus dadi kuwat kanggo supaya dawa, lan piyambakipun kedah keno akèh barang-barang sing ora pantes. Nanging kabeh sing nindakake iku nggawe iku luwih ayu saka sampeyan bisa mbayangno. Lan kabeh sing nindakake iku nggawe wong appreciate wong tengen kanggo bantuan wong njaluk liwat iku kabeh.

Lan karo nangis ing mripate, sampeyan uga bakal ngucapke matur nuwun kanggo beracun sesambetan sing ora numpes, nanging iku wong kuwat sing dina iki.

Sampeyan miwiti kanggo éling sing sesambetan sing digunakake kanggo netepake pola katresnan padha supaya adoh dibusak saka kasunyatan.

Sampeyan bakal sinau sing katresnan iku ora temenan kanggo babras utawa ngina sampeyan. Katresnan iku ora temenan kanggo break atimu, mung kanggo mbangun keamanan. Katresnan iku ora soko sing rawuh ing wangun saka butarepan. Iku ora matter yen iku ndadekake kowe cemburu utawa cemburu dheweke. Tengen katresnan ora muter karo jantung lan ora arep kanggo ndeleng ing pain. Tutup lan tema sandi paling anyar buku iki inspirasi dening konsep kinagi. Kabeh sing peteng utawa ambruk, sing wis kapasitas ing us sing perlu ndandani, kapenuhan cahya. Kita bakal break mudhun. Kita tansah ditutup.




Aku arep kanggo ketemu sampeyan obrolan bocah-bocah wadon roulette tanpa Free tanpa foto kanggo video video chatting karo bocah-bocah wadon chatting roulette tanpa registrasi kanggo free Omegle online chatting karo cah wadon mirip karo foto lan video camping Free video wanita pribadi video Free