Apa yuta Tionghoa tetep jomblo

Ing China, ana jeneng kanggo wong siji

Sheng-nian, kang tegese wong duwe durung kanggo golek bojo lan pindhah menyang negara karo akeh jender longkangan, iki masalah sing ambaIng China, ana mayuta-yuta liyane ingkang priya tinimbang wanita, lan iki hangover wis ngalahake negara kang privasi siji-anak, kang ical malah sanadyan sawijining efek wis tambah ing sawetara dekade. Boten seimbang kalebet jender kuwi sing akeh wong nemokake iku angel kanggo nemokake partner, lan longkangan, iku mbokmenawa bakal nambah. Miturut prakiraan, bakal ana mayuta-yuta liyane wong nggoleki kanggo partner saka wanita.

Ing bukunipun"Demografi mangsa saka Amérika ekonomi politik,"Nicholas Memmingen nyebut cuaca sing didhukung dening luwih waktu saka wong Cina kang durung omah-omah.

Saiki, nalika ana adoh luwih sithik wanita saka wong, ing lomba kanggo golek partner tengen lan menang liwat wong sadurunge wong liya wis digawe sawetara wong bisa hard kanggo golek wong wadon.

Padha nglampahi jumlah akeh dhuwit ing kreatif, kadhangkala fruitless, ngukur kanggo menang wong wadon. Salah siji saka pengusaha Chinese digugat presentation Agensi dumunung ing Shanghai kanggo ora nemokake wong wadon, mbayar perusahaan mayuta-yuta yuan (USD, m) kanggo nganakake ekstensif panelusuran. Ing kasus liyane, a programmer komputer saka kutha kidul Guangzhou tuku iPhone minangka bagéan saka pemikir proposal marriage saka pacare. Sayange, kang ditolak, karo ngeyek kabeh liwat panggonan iku isih arep ing, minangka foto saka acara kang padha sambungan liwat media sosial.

Bagéyan saka masalah iku sing lawas lan cara anyar saka patemon wong ora tansah bisa.

Cina taun Anyar wis dawa wis cara kanggo individu kanggo njaluk ngerti sing partner. Paling wong ngunjungi ing omah-omahé saka kanca-kanca lan kulawarga sak festival, kang nganggo saka pungkasan januari kanggo agêng-februari, supaya singlons duwe akeh kesempatan kanggo ketemu partners potensial. Nanging tradisi lawas saka patemon partners potensial wis diwenehi cara kanggo modern gedhe-gedhe. Ing China, minangka ing negara liyane, nomer Free online wis akeh kanthi cepet, lan postingan kuwi minangka"House saka Tencent"sing dadi tambah akeh populer cara kanggo ketemu wong. Free ing China ing taun anyar wis dadi liyane mbukak lan menowo karo kesempatan saka negara Kulon, ngandika Jun Li. Generasi enom duwe liyane pilihanipun, lan sampeyan tindakake atimu minangka tuwane. Macem-macem formulir saka komunikasi, bebarengan karo paling wanita, bingung cara ketemu wong, lan ing China - ing pengadilan. Jun Li saka Suzhou, ing provinsi Jiangsu ing Tengah East coast saka China, piyambak lan ing negara dhewe. Dheweke wis ngeweruhi sing nomer akeh wong-wong sing ana ing singles pemandangan, ngatur tim lan nggawe hiburan umum kanggo rapat-rapat. Liyane wong nguripake kanggo psikolog lan stylists kanggo dadi luwih atraktif. Lan supaya nyenengake pitakonan saka kepengin weruh bapak, malah sawetara resor kanggo hiring palsu gendhakan kanggo bantuan bapak karo panjalukan kuwi minangka"Ngrekrut kula - Legg."Laporan nuduhake yen hiring a cah wadon bisa biaya RMB (dolar) saben dina. Wong-wong iku masalah ing nemokake partner sing luwih leukemia ing mlarat deso wilayah, compounded dening long-ngadeg tradisi sing wong-wong kudu bisa kanggo kurban prayoga tingkat keamanan financial sadurunge padha bisa aman omah-omah wong wadon.

Mesti wae, ngelawan uga bisa dadi bener

Hong Yang, sing lagi nikah lan ing kulawarga dhewe, nggambaraké iki kaya China kang ibu-ing-hukum kang ekonomi. Nalika wong arep njaluk nikah, mangsa ibu-ing-hukum panjaluk sing pisanan tuku omah, lan banjur njupuk langkah sabanjure. Iki minangka salah siji alasan kok prices omah wis dadi dhuwur ing taun anyar, dheweke ngandika. Nanging iki beban financial kanggo wong-wong uga ndadekake angel kanggo akeh wanita kanggo golek partner. Dheweke nambah sing masalah karo nomer akeh wong, sebagéyan uga amarga biaya financial, marriage, nemtokaken kanggo njaluk nikah mengko. Lan nalika piyambakipun nemu dienggoni, kang asring katon kanggo wanita enom. A prabédan ing umur rong taun utawa luwih umum ing Cina kekawin. Iku angel kanggo wanita kanggo nggoleki cocok wong nalika padha njaluk lawas, ngandika Hong Yang. Akeh prayoga wong Cina arep omah-omah luwih enom lan luwih bocah-bocah wadon ayu. Wanita, ing siji, ngupaya financial stabilitas, kang cenderung kanggo sih wong lawas, ahli ngomong. Uga-educated lan musna sawijining wanita sing tetep jomblo sing diarani minangka single women.

bayangan bocah-bocah wadon, ngandika Heather MA, sing nikah ing dheweke urip ing Shanghai.

Tuwane sing sumber gedhe saka meksa kanggo golek partner langsung. Lan sing tansah ana, Roger ngandika Zhou, sing saiki nikah lan urip ing Suzhou. Tuwane mikir sing tanggung jawab kanggo nggawe sing diwasa putra kulawarga, kang ngandika. Sampeyan push anak kanggo golek jodoh, metu ing werna lan rembugan marriage. Patemon diatur dening tuwane isih banget populer, ngandika Melinda Hu, sing siji. Tuwane sing ngadhepi akèh kritik sosial yen sing putri utawa putra ora njaluk nikah, supaya biasane cah wadon kang tuwane cumadhang kanggo supaya sing putri pindhah ing tanggal wuta lan njaluk nikah sadurunge padha njaluk nikah. Lan banjur ana sing mbukak-online wedding pasar.

Ing salah siji saka paling gedhé sudhut negara ing Shanghai, tuwane posting handwritten iklan kanggo anak-anake mung karo rincian kayata income, pendidikan, lan pribadine kang kebanjiran.

Sawetara tuwane padha ngerti sing padha wis ngunjungi pasar saben minggu kanggo taun tanpa sukses. Owah-owahan ing cara wong ketemu lan carane wong pengadilan sing partners, utamané karo emphasis luwih ing katresnan saka ing aspèk praktis kayata financial keamanan. Zhong Li, contone, ngandika bilih panjenenganipun punika ing ora cepet-cepet kanggo njaluk nikah, luwih seneng kanggo ngenteni wong pantes saka manah lan nyawa. Komentar ing crita iki utawa tindakan liya sampeyan wis katon ing BBC Ibukutha, please nguripake sirah ing kita Facebook kaca utawa kirim ing Twitter. Ing China, ana jeneng kanggo wong siji. Sheng-nian, kang tegese wong isih pindhah looking for a bojo lan ketik negara karo akeh jender longkangan, iki masalah sing amba. Ing China, ana mayuta-yuta liyane ingkang priya tinimbang wanita, lan iki hangover wis mimpin kanggo negara kang privasi siji-anak kang scrapped, senajan efek saka sawetara dekade wis luwih pinunjul. Boten seimbang kalebet jender kuwi sing akeh wong nemokake iku angel kanggo nemokake partner, lan longkangan kamungkinan kanggo nggedhèkaké. Miturut prakiraan, bakal ana mayuta-yuta liyane wong nggoleki kanggo partner saka wanita.

Ing bukunipun"Demografi mangsa saka Amérika ekonomi politik,"Nicholas Memmingen nyebut cuaca sing didhukung dening luwih waktu saka wong Cina kang durung omah-omah.

Saiki, nalika ana adoh luwih sithik wanita saka wong, ing lomba kanggo golek partner tengen lan menang liwat wong sadurunge wong liya wis digawe sawetara wong bisa hard kanggo golek wong wadon. Padha nglampahi jumlah akeh dhuwit ing kreatif, kadhangkala fruitless, ngukur kanggo menang wong wadon. Salah siji saka pengusaha Chinese digugat Shanghai presentation Agensi kanggo ora nemokake wong wadon sawise mbayar perusahaan mayuta-yuta yuan (USD, m) kanggo nganakake ekstensif panelusuran. Ing kasus liyane, a programmer komputer saka kutha kidul Guangzhou tuku iPhone minangka bagéan saka pemikir proposal marriage kanggo pacare. Sayange, iki ditolak, nanging iki ora ditampa. ngeyek isih terus minangka foto saka acara padha sambungan liwat media sosial. Bagéyan saka masalah iku sing lawas lan cara anyar saka patemon wong ora tansah bisa. Cina taun Anyar wis dawa wis kesempatan kanggo individu kanggo ketemu karo partner sing. Paling wong ngunjungi ing omah-omahé saka kanca-kanca lan kulawarga sak festival, kang nganggo saka pungkasan januari kanggo agêng-februari, supaya singlons duwe akeh kesempatan kanggo ketemu partners potensial. Nanging tradisi lawas saka patemon partners potensial wis diwenehi cara kanggo modern gedhe-gedhe. Ing China, minangka ing negara liyane, nomer Free online wis akeh kanthi cepet, lan postingan kuwi minangka"House saka Tencent"sing dadi tambah akeh populer cara kanggo ketemu wong. Free ing China ing taun anyar wis dadi liyane mbukak lan menowo karo kesempatan saka negara Kulon, ngandika Jun Li. Generasi enom wis luwih pilihanipun, lan sampeyan tindakake atimu kaya tuwane. Macem-macem formulir saka komunikasi, bebarengan karo paling wanita sing bingung dening cara wong ketemu, lan ing China-ing pengadilan. Jun Li saka Suzhou, ing provinsi Jiangsu ing Tengah East coast saka China, piyambak lan ing negara dhewe. Dheweke ngeweruhi sing nomer akeh wong ing singles pemandangan ngatur tim lan nggawe hiburan umum kanggo rapat-rapat. Liyane wong nguripake kanggo psikolog lan stylists kanggo dadi luwih atraktif. Lan supaya nyenengake pitakonan saka prying tuwane, malah sawetara resor kanggo hiring palsu gendhakan kanggo bantuan tuwane karo aplikasi kayata"Ngrekrut kula - Lagig". Miturut lapuran, hiring a cah wadon bisa biaya RMB (dolar) saben dina. Wong-wong iku masalah ing nemokake partner sing luwih leukemia ing mlarat deso wilayah, compounded dening long-ngadeg tradisi sing wong-wong kudu bisa kanggo kurban prayoga tingkat keamanan financial sadurunge padha bisa aman omah-omah wong wadon. Hong Yang, sing lagi nikah lan ing kulawarga dhewe, nggambaraké minangka China kang ibu-ing-hukum ekonomi.

Nalika wong arep njaluk nikah, mangsa ibu-ing-hukum panjaluk sing pisanan tuku omah, lan banjur njupuk langkah sabanjure.

Iki minangka salah siji alasan kok prices omah wis dadi dhuwur ing taun anyar, dheweke ngandika. Nanging iki beban financial kanggo wong-wong uga ndadekake angel kanggo akeh wanita kanggo golek partner. Dheweke nambah sing masalah karo nomer akeh wong, sebagéyan uga amarga biaya financial, marriage, nemtokaken kanggo njaluk nikah mengko. Lan nalika piyambakipun nemu dienggoni, kang asring katon kanggo wanita enom. Iku angel kanggo wanita kanggo nggoleki cocok wong nalika padha tekan umur, ngandika Hong Yang. Akeh prayoga wong Cina arep omah-omah luwih enom lan luwih bocah-bocah wadon ayu.

Wanita, kanggo bagean sing, sing looking for financial stabilitas, kang cenderung kanggo sih wong lawas, ahli ngomong.

Mesti wae, ngelawan uga bisa dadi bener.

Uga-educated lan musna sawijining wanita sing tetep jomblo sing disebut undesirable bocah-bocah wadon, ngandika Heather MA, sing ing dheweke buku nikah ing Shanghai.

Tuwane sing sumber gedhe saka meksa kanggo golek partner langsung. Lan sing tansah ana, Roger ngandika Zhou, sing saiki nikah lan urip ing Suzhou. Tuwane mikir sing tanggung jawab kanggo nggawe sing diwasa putra kulawarga, kang ngandika. Patemon diatur dening tuwane isih banget populer, ngandika Melinda Hu, sing siji. Tuwane sing ngadhepi akèh kritik sosial yen sing putri utawa putra ora njaluk nikah, supaya biasane cah wadon kang tuwane cumadhang kanggo supaya sing putri pindhah ing tanggal wuta lan njaluk nikah sadurunge padha njaluk nikah. Ndeleng gambar saka tuwane njajahi kompetisi ing tembok saka pasar marriage ing Shanghai (Kredit: Almai) Banjur ana sing mbukak-online pernikahan pasar.

Ing salah siji saka paling gedhé sudhut negara ing Shanghai, tuwane posting handwritten iklan kanggo anak-anake mung karo rincian kayata income, pendidikan, lan pribadine kang kebanjiran.

Sawetara tuwane sing dikenal kanggo ngunjungi pasar saben minggu ing kanggo akèh taun tanpa sukses.

Owah-owahan ing cara wong ketemu lan carane wong pengadilan sing partners, utamané karo emphasis luwih ing katresnan saka ing aspèk praktis kayata financial keamanan.

Contone, Li Zhong, sing ngandika bilih panjenenganipun punika ing ora cepet-cepet kanggo njaluk nikah, milih kanggo ngenteni wong sing worth kang jantung lan nyawa. Komentar ing crita iki utawa tindakan liya sampeyan wis katon ing BBC Ibukutha, please nguripake sirah ing kita Facebook kaca utawa kirim ing Twitter.




ketemu kanggo jinis Free for free. omegle video video chatting online karo bocah-bocah wadon iklan wadon ketemu Free tanpa pendhaftaran karo telpon video chatting tanpa pendhaftaran karo bocah-bocah wadon erotis video chatting ketemu kanggo rapat-rapat video chatting karo bocah-bocah wadon