submit


Bal-balan nang Amerika Serikat lan Kanada wis dadi favorit peran lan wis qualified minangka samesthine kanggo Piala donya ing Prancis. Minangka pihak aktif pemain bal-balan, ing-taun-lawas Amérika Carly Lloyd ing game marang Meksiko wis bisa kanggo kokain tandha saka gol internasional. Ing bal-balan jerman nang Amerika Serikat ora bisa asor prasaja: Piala, pilihan saka pelatih nasional, Steffi Jones iki ora tundhuk kanggo kick-off kanggo sarwa dumadi USA, lagi wae. Tantangan kanggo pemain, a test kanggo Federal pelatih: Steffi Jones, jerman wanita tim nasional bakal miwiti on Friday karo Kapercayan gedhe lan anyar aggressiveness kanggo taun bal-balan. US bal-balan Association USSF wis Presiden anyar. Mantan Wakil Carlos iki milih saka saèstu lapangan gedhe saka Pelamar kanggo penerus saka pikun Galaţi

About