Bal-balan nang Amerika Serikat lan Kanada wis dadi favorit peran lan wis qualified minangka samesthine kanggo Piala donya ing Prancis

US bal-balan Association USSF wis Presiden anyar

Mantan Wakil Carlos iki milih saka saèstu lapangan gedhe saka Pelamar kanggo penerus saka pikun Galaţi

About