Amerika Serikat saka Amerika lan Turkey: Trump tansah Erdogan kanggo hak manungsa sing ing Suriah 'mbesmi' privasi - daily mirror

Presiden Trump lan Erdogan setuju

US lan Turki pengin supaya daya vakum sawisé penarikan mundur pasukan US pasukan saka Suriahdijamin kanggo asor teroris bersenjata negara Islam (IS) ing Suriah rampung. Erdogan wis informed wong sing bakal mbesmi apa tetep saka SUSTER ing Suriah kiwa, wrote Trump ing ana ing wayah wengi ing Twitter. Erdogan iku wong sing bisa' saliyane kanggo Turkey tapel wates kanggo Suriah. 'Kita prajurit bali ngarep. 'disahaké Trump.

tentara mundur total saka Suriah

Loro présidhèn wis diijolke sadurunge ing telephone obrolan bab plans kanggo lengkap u. Trump tansah uga minangka SUSTER diarani kanggo umumé ngalahaké' lan kepengin kanggo narik prajurit US metu saka Suriah. Ngagetne woro-woro US ing tentara mundur total pungkasan ana wis ora pinanggih mung ing cilik saka AMERIKA serikat kang allies ing perang nglawan lack saka pangerten. Uga ing AMERIKA serikat, akeh nimbang mundur total kanggo durung wayahe.

Mung dina sawise trump kang woro-woro, US Sekretaris pertahanan announced ana ing obrolan telpon, sesambungan antarane militer, diplomat lan pemerintah wakil saka negara, ing supaya kanggo nyegah vakum daya'.

A sawetara jam sadurungé, Trump wis ditulis ing Twitter sing wis mimpin karo Erdogan 'dawa lan produktif telpon' lan 'alon lan highly tumata mundur total saka US pasukan saka Suriah rembugan.

Erdogan, wrote on Twitter sing loro sing wis sarujuk ing kuwat sesambungan sing negara 'akeh masalah, kalebu hubungan perdagangan lan pembangunan ing Suriah'.




Omegle kanggo free watch video chats chatting roulette online saka telpon tanpa registrasi fun pendhaftaran telpon foto free video chatting chatting Free saindhenging donya video njajahi kanggo ketemu wanita live stream wong Free video karo bocah-bocah wadon kabeh ndonya