Setters free trivia game babagan maps, sawetara negara, Negara lan kutha-kutha utama ing saindhenging donya

Iku nganggo ing versi paling anyar saka paling browser Web, kayata Safari, Firefox, lan Google Chrome, lan Internet Explorer utawa mengko

Ana app kanggo Android lan Versi kanggo iOS (iPhone lan iPad). Keywords: sinau geografi, negara maps, Lunak, geografi Antv, geografi Antv, game, muter, kutha-kutha, teka-teki, teka-teki, kothong peta donya peta donya tanpa jeneng, Dewan pass, otak Jogging, negara Antv

About