we are pleased bab kapentingan ing star. Sayange, Browser panjenengan punika lawas banget kanggo kita situs. Please nggunakake Versi anyar saka Internet Explorer utawa alternatif Browser kayata Firefox utawa Chrome. Matur Nuwun Kanthi Sanget. Richard wis tiba ing katresnan, kepala liwat tumit kanggo wong wadon, nanging dheweke wis nikah. Lan senajan loro asring ketemu, pengin sampeyan ora gadhah hubungan karo wong.

Carane wong bakal teka metu saka Kahanan iki. Dear Mrs Pierino, aku wis tiba ing katresnan bab taun kepungkur, ing wadon nikah (Olivia). Nalika aku weruh sampeyan, aku wis alamat sing iku bisa mbebayani. Dheweke wis persis wong wadon aku search: arang banget atraktif, pinter, lucu, lan ing cara alami banget erotis. Aku dentist, dheweke ana sabar saka mine, lan kita teka sawise pangobatan kita padha loro sengaja lan sengojo, ing dawa, banjur cepet kanggo topik obrolan pribadi. Temenan, kita bisa pirembagan apik tenan lan kuat. Aku wis tansah nyawang kanggo wong wadon, nanging aku ora bisa mbayangno sing ana wong sing persis kaya iki lan kabeh ciri positif sing aku looking for.

Lan akeh liyane

Aku bisa Blankenese minangka terapi prilaku lan katresnan pelatih ing laku pribadi ing Hamburg. Ing PhD aku wis rampung riset ing sambungan antarane sesambetan pribadine lan luck ing katresnan, lan banjur loro-buku bab katresnan ditulis. Ing cendhak, iku muni supaya bodho. Nanging dheweke iku tak kula bengkong ing sirah. Nanging, sampeyan ngandika ing awal banget kita obrolan, cetha lan unequivocally, dheweke wis nikah, seneng nikah, lan ora pindhah kanggo iku metu saka pitakonan. Lan misahake saka bojone. Supaya adoh, apa-apa ing arah mengkono, senajan kita miwiti kanggo mencet luwih kerep kanggo warung utawa kanggo mate ing pribadi. Yen aku kudu ngomong sing crackles, iku bakal mimpin rampung ing.

Iku blazes

Kita lagi loro ing katresnan saben liyane, dheweke ngakoni kanggo kula, kaya aku wis takon sampeyan wektu kanggo raos. Nanging kasunyatan tetep: sampeyan ora arep ngapusi bojone. Sampeyan metu karo kula, kita padha nari, kita bisa nulis cukup akèh lan tansah banget mbukak lan kuat. Nanging ana Kasempatan sing dheweke godhong bojone, utawa ing ngulandara karo kula tubrukan. Aku bisa mbayangno, nanging, ora ngulandara utawa hubungan karo dheweke, nanging aku arep dadi karo dheweke. Paling wektu aku ora bisa nangani Kahanan cukup uga. Karya distracts kula. Aku duwe gendakan, aku njupuk akèh (aku tau supaya ing katresnan minangka sampeyan saiki ing Olivia.) Nanging kadhangkala ora kentekan niat entuk kula, sanadyan, sing aku ketemu wong wadon tengen, nanging ora bebarengan karo dheweke bisa dadi. Iku bakal tenan becik, Lan aku aran gumantung ing wong-wong mau amarga aku ngerti sing aku ora bisa mungkasi crita iki supaya gampang. Aku pancene nandhang sangsara. Aku ora diajak kanca-kanca bab raos, amarga aku nyana sampeyan kanggo pitutur marang kula: Apa sing arep kanggo pindhah ana. Sampeyan lagi torturing dhewe. Sijine pungkasan menyang. Sajujure, aku duwe kanca sing Padha tarif, iku bakal mung nyoto cara, lan aku ndeleng dhewe minangka wong sing nyoto. Nanging aku ora bisa Olivia, lan ora arep kanggo. Aku duwe kuat bayangan lan daydreams karo dheweke, aku bungah bab kabar, aku ing ngarep kita bungah kanggo Ketemu lan ninggalake saben rinci kanggo Patemon sepisan maneh, ewu kaping. Aku ora bisa menehi munggah. Sampeyan duwe idea carane aku bisa luwih apik kanggo menehi hasil karo Kahanan.

Richard H

Dear Richard H, aku menehi kanca-kanca tengen. Iku bakal mung Pilihan wicaksana kanggo tarik baris. Amarga sampeyan ana ing Olivia ora partner, nemokake salah siji sing ngimpi. Akeh kepinginan bakal tetep unfulfilled. Sesambetan wis ilang: Ora ambungan, ora Jinis. Ora umum minggu, ora saben dinten gesang, ora ana peserta pancasan ing amba lan cilik pitakonan saka urip. Aku ngandika, iku bakal cukup kanggo menehi munggah kabeh. Bakal padha susah kanggo nalika, lan banjur mbokmenawa maneh, luwih calmness lan katentreman. Nanging carane bakal pindhah yen sampeyan wis ora kontak karo Olivia. Ora bakal ilang penting banget kaca urip, yen sampeyan stifle katresnan kanggo dheweke gabungan-sengojo. Mungkin sampeyan kudu nggawe kanca-kanca karo idea sing gedhe emosi tansah duwe rega. Sampeyan ana bab kanggo nemu soko Khusus banget. Mung minangka muni, iku pisanan ing gesang panjenengan sing sampeyan aran kaya wong wadon. Carane iku bakal yen padha ngomong kanggo awake dhewe, sadar, sing peduli angel kanggo njaga kontak karo Olivia, sing ing Path karo akeh UPS lan ketinggalan, kasepen, Frustasi, sleepless bengi, lan akeh liyane iku. Nanging ing sisih liya, raos, micu Olivia ing wong-wong mau, padha mung tenan teka urip. Iku uga dadi sing bakal digunakake kudu faktual, kanggo akeh pragmatic compromises bakal nggawe ing gesang panjenengan. Olivia wakes munggah, kawalan sampeyan nang, ndadekke romantis sisih kanggo Glathi. Andrea ketemu ing Workshop Yannis. Iku marakake antarane loro. Diskusi intensif lan bengi ngiring, nanging ing sawetoro wektu, Yannis akeh sing luwih adoh. Bagéyan saka masalah hubungan sajarah. Mungkin sampeyan bisa nggawe keputusan sadar kanggo njupuk cacat lan downsides iki edan sambungan. Lan njero, ngomong: aku upaminipun sing aku duwe raos iki, pitutur saka atine, apa-apa lan ora asor. Iku penting sing masalah sing dumadi, manungsa waé, lan poto-ngrawat pendekatan. Yen sampeyan aran sepi, sampeyan bisa nulis, contone, weruh saka raos dhewe. Utawa nindakake olahraga. Utawa nindakake ngleksanani istirahat. Sampeyan uga bisa nemokake ing bunder saka kanca-kanca wong sing ora menehi hasil karo katresnan tema ing nyoto lan ireng lan putih, nanging uga mbukak kanggo iku, kanggo menehi ora klebu nalar Sambungan kamar. Iku sing apik bakal kanggo enggo bareng karo wong sing wis pengalaman padha. Katresnan iku banget koyo-mimpin, ora klebu nalar lan sok-sok ora klebu nalar. Sampeyan ora bisa ngontrol sing sampeyan ora ana maneh nggawe katresnan karo utawa dadi banget konsisten ing ari, yen mathuk. Mungkin sampeyan bisa ngidini dhewe kanggo dadi dening emosi sing mimpin lan kulo kadang kaya prau cilik ing badai ing ombak saka raos. Ketoke, iku terkenal kanggo sampeyan lan sampeyan ora arep kantun. Siji liyane bab: Katon ing titik sing Olivia ora arep ngapusi ing bojomu, yen sampeyan wis ora rampung durung. Sampeyan marang soko Penting banget bab sampeyan dhewe lan watesan. Aku arep nganggep yen sampeyan ora aran njero sing iku bakal dadi apik kanggo sampeyan, utawa sing padha bakal malah break nalika dheweke mbalang asas iki. Iku bakal penting yen sampeyan sing menehi munggah pangarep-arep sing Olivia bakal dadi partner. Sampeyan wis nggawe wates lan game sing sambungan aturan sing banget cetha weruh, lan nyoba kanggo mindhah iku supaya sampeyan njaluk luwih kakiyatan lan vibrancy. Lan wong-wong raos sing biasane sing digandhengake karo pain. Anget regards, Julia Pierino Daniela wis hubungan karo wong nikah. Kanggo sampeyan, iku gedhe tresna, nanging ora arep kanggo nyetel. Marriage misale jek dadi penting kanggo wong, nanging hubungan ora arep menehi munggah. Carane kanggo Daniela nangani iku

About