Sawise pungkasan break-up, iku paling awon kanggo sampeyan.

Nanging ing sawetoro wektu, sampeyan lagi bungah sing lagi bebarengan karo Ex partner, amarga seneng loro saka sing ora ing wektu dawa. Lan banjur padha teka kabeh bebarengan ing gesang panjenengan. Rong taun luwih enom saka sampeyan, karo padha sajarah. Mung yen dheweke iku ora pisah cerai durung, ora, iku ora pedhot sapisan. Sampeyan bakal ketemu dheweke, nanging apa sampeyan weruh sing ngarep nunggu wong kanggo sampeyan lan anak-anakmu bakal ngrangkul sampeyan kanggo welcome sampeyan. Akeh wong duwe hubungan (apa wong utawa wanita), bakal tau dadi kekarepan kanggo misahake dhewe saka pasangan lan ninggalake urip lawas konco. Akhire, saiki kahanan urip karo akeh kaluwihan. Bojone njupuk care saka prakara financial, sampeyan ora kudu padha Sumelang ing, apa sing teka piyambak lan uga nggawe coro sexsual dadi, matur nuwun, tenan apik banget kanggo sampeyan. Iki alesan dadi ing Urusane, asring liwat sasi utawa malah taun karo janji kosong. Sampeyan kasebut sing sapisan, minangka iku karo sampeyan ing mangsa kanggo mbukak. Lan yen Ya, apa iya dheweke mangsuli. Iki statements sing mung janji kosong. Dheweke kepengin supaya sampeyan anget. Sampeyan ngerti yen sampeyan wis melu karo raos lan kabeh bakal nindakake kanggo ndeleng sampeyan. Lan iku sabenere iki kasunyatan iku ndadekake nggunakake. Utamané ing ukara»menehi Iku bakal babras bojoku supaya akeh, kula sawetara sasi»apik bolong, ora kanggo sijine kanggo sampeyan. Bojone, kang dheweke ngapusi kanggo sasi lan mbeling, ora arep kanggo babras sampeyan temenan, nanging kanggo babras sampeyan siap kanggo ora masalah kanggo dheweke, senajan dheweke tresna sampeyan»dadi luwih». Apa kita bisa sinau saka titik ing sadurungé. Persis sampeyan mbukak sing, sampeyan ora bisa terus kanggo njupuk kauntungan saka. Sampeyan ngomongake cetha sing ora arep bakal suwene maneh sing soko Ngalangi arep, lan sing padha kudu bab raos cetha. Mbebasake dhewe saka idea sing mung arep malah luwih sabar kudu, sampeyan isih perlu kanggo menehi wektu liyane kanggo sampeyan. Sawisé iku, sampeyan bisa apa-apa liyane kanggo krungu saka sampeyan.

Ora pesen, ora telpon

Sampeyan kudu ngerti sing sampeyan ora supaya sampeyan kanggo downgrade game werni utawa wayang sing tansah ing titik, yen mung sawise sing. Elinga iki, please: Yen sampeyan lagi tansah ing panggonan tengen, banjur mbukak asu puteran cilik konco. Wong-wong mbukak sawise wong wadon, temenan, sing kanggo wanita nanging peduli unattractive. Nuduhake dhewe lan iku penting sing sisih lanang lan ngenteni, yen lan nalika dheweke log on. Kawitan, yen sampeyan lagi ing titik, kanggo sampeyan Kahanan ora adil lan sing perlu kanggo mikir bab solusi bisa. Wong-wong sing wis tau ngapusi, kathah kanggo nggunakake ing sabanjuré Apa sesambetan. Maneh ing hubungan wis munggah lan mlaku antarane loro saka sampeyan, kuwat sing guyon lan lying kanggo bojone. Mbayangno, mulane, kudu pitakonan saka apa sing arep ing kabeh karo kuwi wong wadon ing sesambetan. Akhire, sampeyan bisa ing bloom padha nasib lan sampeyan lagi arep diganti sawise wektu cendhak uga dening Wong anyar. Sampeyan wis digawe kontak alangi, punika temtunipun siji kanggo ngowahi Kahanan. Sing mangerténi, mungkin dheweke tumiba ing katresnan tenan menyang sampeyan, lan log ing minggu karo sampeyan, sampeyan marang bojomu saka sampeyan lan sampeyan are looking apartemen anyar. Iku penting ora mung sing lagi bali menyang lawas Ngengrengan. Sampeyan tegese, dheweke nyuwun sampeyan kanggo Rapat, sampeyan lagi takon, sing arep kanggo mungkasi munggah ing amben lan sampeyan bisa sapisan maneh mung janji kosong. Sampeyan lagi ing pandhe wesi saka rasa seneng. Ora nggawe dhewe remen dening sasi, malah Taun mbuang, wong wadon nguber dheweke, kang sejatine cetha sing ing sisih sing sethitik kanggo ora emosi kanggo sampeyan. Yen sampeyan cetha sing ora bakal ninggalake, sampeyan ora duwe kanggo mungkasi hubungan, supaya sampeyan lagi nggawe dhewe mboten remen lan sampeyan lagi arep mbukak kanggo wanita anyar.

Sampeyan bisa ora mung lali

Sampeyan bisa nindakake iku mung supaya panjenengan raos kanggo dheweke konco sampeyan, malah sanadyan sampeyan pengin kanggo tenan, lan sampeyan bakal kaya kanggo ngrampungake. Banjur sampeyan mriksa karo us sawise ateges dewekne isih sungkan kepelatihan. Kita mentel ahli kanggo sampeyan njaluk adoh saka dheweke lan liyane wanita kanggo ketemu karo kapentingan nyata ing sampeyan. Kita katon nerusake menyang kontak

About