submit


Ambruk ing katresnan karo wong nikah, lan wis pitakonan mengkene: Carane Serius iku bakal dadi. Panjenengane bakal njaluk divorce lan aku pancene arep. Iku hubungan, sawijining panemon bakal nggawe loro-lorone urip kanggo Drama utawa Happy ending. Nanging pitakonan page iku: aku Kudu njupuk hubungan iki ing kabeh. Sampeyan bisa mesthi kelakon yen mung salah siji saka wis ana pernikahan-lan-putih. A akèh wong metu maneh nganti mengko. Yen sampeyan ngerti sing wong wis nikah, sampeyan duwe liyane kesempatan ing assessment Resiko. Nanging luwih gampang iku ora. Kaetung kekawin ing bumi wiwit nalika salah siji utawa loro partners padha nikah. Lan uga, kaetung sesambetan wis ana kanggo akèh taun ing rasi lintang saka nikah wong lan jeng. Sawetara wanita urip kanggo akèh taun ing pangarep-arep kang bakal nggawe janji teka bener lan liyane metu, nanging ora tau iya. Panjenenganipun mbokmenawa wis tau. Ana Bigamist, lan ana kasukman Bigamist. Wigati pitakonan ora Apa aku nyana saka wong nikah, nanging aku sing wis nikah. Kanggo sawetara wanita nikah wong wis strictly mati-watesan. Iki noble sikap. Sampeyan kerep bisa aplikasi mau malah. Nanging, ing sawetara kasus, sampeyan ngerti wong luwih apik lan harmony ora dadi gedhe sing beda-beda sampeyan bisa tetep munggah. Kadang kang wis nikah salah lady lan hits akeh mengko kanggo wong-wong sing katon minangka digawe. Rasi lintang saka sesambetan minangka mawarni-warni lan warna minangka urip dhewe. Saben wong wadon kudu, Willy-nilly, mutusake carane sampeyan arep kanggo nindakake. Sampeyan kudu takon dhewe, carane cedhak sampeyan sing wong iki teka bebarengan kaya lan apa sing arep bisa minangka duwe pengarep-arep pacangan. Sampeyan kudu takon apa marriage liyane iku bener minangka ala minangka dheweke pretends sing lan apa utawa ora iku wis diijini kanggo nembus menyang sing ana marriage. Akhire, sampeyan bakal arep kanggo ora ing siji dhewe urip. Moral pitakonan temtu penting. Utamané yen bocah-bocah sing ing game. Kita mesthi duwe tanggung jawab kanggo apa kita Tumindak sing. Nanging kita uga duwe tanggung jawab kanggo rasa seneng kita. Wong-wong sing ora setya lan ing roh asring rogue, mangerténi saben wong wadon. Panjenengan malah dikenal sing Wong-wong sing asring ora mung mental musna rogue, nanging uga nyata. Malah yen sampeyan mriksa wonten ing kabeh varian, siji bisa tau ngerti ngendi crita ends. Yen sampeyan lagi ing katresnan karo wong nikah, wis Masalah. Iku perlu kanggo mriksa, apa sampeyan duwe helper sindrom lan mesthine Disenengi saka sawijining mestine urip urip neraka arep kanggo bantuan. Siji kudu takon, apa bojo bakal mbok menawa luwih congenial, lan bakal saiki beda banget Divorce. Sampeyan kudu takon dhewe, apa iku. Raos bab angel kanggo terjun sampeyan menyang kahanan ngendi sampeyan d rodo ora Tangi. Kabeh sapa, ing teori, panginten bab wong nikah, nalika ing katresnan. Laku soko liya. Apa sing rembugan ing awal sesambetan, marriage wong, utawa bisu bab, mung, iku beda-beda. Cepet utawa mengko, nanging iku tema ing paling ing siji dhewe nyawa. Yen kang tahun iki mung karo bojoné, lan mung banjur karo Kinasih, ngerayakno, Ya, isih ditrima. Nanging ing Natal, enggal kang eve lan sak liburan, piyambak, cocog harder. Utamané yen iku sawetara taun dadi, siji kamulyan apa salah siji gesang. Kahanan telpon kanggo ngeyek lan sungkowo. Kinasih tansah rawuh ing liya panggonan, lan kabeh sabar, ora apik kanggo dheweke. Wong-wong sing asring konflik-averse lan ragu-ragu kanggo ninggalake sesambetan lawas. Sampeyan nyana wong wadon kanggo ngadeg kanggo akeh taun minangka kinasih, supaya sampeyan janji lan nyana wong kanggo ngerti sampeyan. Masalah Kinasih dadi balung saka pratelan lan ing mburi song godhong sampeyan. Nanging ana uga Jenis liyane saka crita. Sawetara wanita sing cukup wareg karo jeng tinimbang bojo. Sampeyan bisa seneng urip free lan ngerti kita sing tresna tho. Akeh sesambetan kuwi bisa tahan utawa taun, tanpa bojomu godhong bojo. Lan iki senadyan kasunyatan sing ing aspek saka loro iku babar blas bejat. Bojo mbokmenawa wis mangerténi saka dheweke pesaing, nanging dheweke bisu uga minangka Noto. Ing pungkasan, kabeh sing diremehake, malah yen padha wis teka kanggo istilah karo Kahanan. Saben psikologis Dewan wis netepi ing pasuryan saka bingung iki. Apa tetep punika siji dhewe tanggung jawab, apa siji ndadekake kang urip. Mbokmenawa saben kapindho wong wadon sing sapisan ana jeng saka nikah wong, bakal arep kanggo nggawe neraka iki tau maneh. Cupid kang panah kang ilang, nanging isih terus kanggo bakal nikah wong. Saben wong wadon sing mikiraken iki tau bisa kelakon. Nganti iku kedaden. Lan banjur. Apa saran bakal menehi kanggo dheweke. Iki pitakonan kita kudu takon dhéwé ing saben kahanan urip: Kanggo wani apa soko utawa aku ora njupuk wae kemungkinan. Tanpa njupuk risiko, sampeyan bisa ora pengalaman, sawise rong taun, divorce lan malah minangka Bojo ing sisih wakes munggah. Nanging sampeyan bisa nindakake ngelawan. Gesang kebak risiko lan boten punika tartamtu, kajaba kanggo pati. Saka titik tampilan saka bojo saka rekaman unfolds ing katresnan karo wong nikah saka perspektif sakabehe beda. Asring, padha ngerti apa-apa saka dheweke pesaing, nganti acak uncovers crita. Uga, padha pracaya, bisa tau kelakon, utawa sampeyan bisa dadi kaya saingan, lan mbok menawa ing kahanan sing beda-beda, nanging pisanan, sampeyan kudu nggawe dhewe seneng, emosi Bingung asring kasus karo wanita kang wedi. Wong indulges ing penggalihipun dhumateng saka jina lan Bingung asring mengkene mung, yen jeng claims, utawa urip cacad. Cidra ing mburi kabeh telung lan nalika bocah-bocah padha ing game, uga. Apa sing sawetara wong ing hubungan seneng, lan liya-liyane. Ing kita free E-Mail Kepelatihan, kita jawaban iki lan pitakonan liyane watara topik-topik Kemitraan lan sesambetan. Kita arep dadi seneng. Kene iku dadi

About