Nanging ndadekake Mbukak kanggo kabeh kemungkinan tetep Seneng. Ora. Iku nandheske total. Sapa sing wis tau ketemu gedhe katresnan, ora Ngerti akeh sing luwih apik. Katresnan kanggo mengko, iku ndadekake, mbok menawa, kanggo katresnan malah harder. Aku: Sing tresna dheweke, wis maneh.

Sing sinau kanggo h ngerti, bisa teka kene tanpa Kaku utawa meksa sosial n. Jam biologi lan tuwane isih ticking, mortgage apertures asring duwe kurang saka ala saran kanggo pilihan saka partner, amarga kabeh sing Melu mikir ana soko durung teka liyane. Iki Serenity iku mbokmenawa salah siji saka operator kaluwihan saka ngalangi kemitraan ing umur enom. Malah masalah kayata Palakrama utawa anak sing bisu musik saka mangsa. Sampeyan duwe wektu kanggo dhewe lan peserta ngulandara. Sing ngetik kang wis ngalangi kemitraan sing wis ketemu kanggo h, apa akeh wong ngimpi: khusus katresnan. Katon watara sampeyan: Carane akeh wong are looking for Tengen kadhangkala tanpa sukses. Kanggo nggoleki wong, pas tengen iku hadiah sampeyan kudu ora nolak. Sing bener wis disebut yakin ing gesang, sesambetan ngalangi, lan ingatase hak bebas kanggo nganggo maneh. Liyane intim lan luwih stabil sesambetan, luwih poto-kapercayan. Lan sing bisa supaya kang siji tresna minangka menowo minangka dhewe, iku uga wektu (semester luar negeri lan owah-owahan ing Manca smooch klebu). Pengalaman digawe mangkono, sing uga terkenal kanggo sesambetan. Monogamy mboseni.

Lan stuffy

Uga, iki prejudices sing salah. Sing pengalaman seksual bisa berkembang ing stabil, long term kekancan karo kualitas sing luwih apik, malah scientifically buktiaken. Seksual pacobèn bisa manggon metu akeh saka sing paling apik karo Partner sing dipercaya lan sadurunge sampeyan perlu kanggo dadi isin kanggo apa-apa. Ing idea saka alam bébas, Jinis gedhe kanggo Siji-Ngadeg ing wayah Wengi bisa teka saka spring Hollywood, nanging mung ing rarest kasus saka urip nyata. Hubungan kuwat menehi keamanan lan uga stabilitas mental. Sampeyan bakal entuk manfaat saka ing taun antarane lan utamané. Urip saiki pungkasanipun cukup macem. saya pain jantung lan Heartbreak tenan bisa nggunakake sapa. Sing rawuh enom, ora Kaku karo Ex-partners utawa anak sing digawa menyang sesambetan. Utawa ala pengalaman karo partners sing wis ngiwa babras raos lan mamang bab katresnan bener. Pasangan enom pindhah adil menyang sesambetan. Iku mung loro saka sampeyan. Lan iki kahanan sing paling apik kanggo harmoni. Ing taun antarane lan supaya akeh wis kedados. Sapa sing urip liwat wektu iki, bebarengan karo Partner anteng, iku bisa proses ora mung saiki Ngalami luwih apik, nanging uga mengko, wong ing kang sisih, karo kang iku bakal nuduhake sajarah sawijining. Iku ayu kanggo ngerti sing ana a wong sing wis diiringi sampeyan liwat kabeh orane tumrap sekolah urip, sampeyan ora perlu kanggo nerangake akeh, lan siji mangerténi luwih saka bali saka tangan. Yen urip serius kanggo ing patters, faktor wektu kanggo lack saka barang, lan roman. Enom perlu manungsa waé, Proyek sing mbutuhake kanggo bursting, kanca-kanca lan kulawarga, sampeyan arep kanggo ninggalake. Nalika ana isih kathah saka wektu kanggo kekompakan. Ing twenties padha duwe. Dheweke seneng. Yen ana krisis mengko, karo kabeh Kaku, wektu, welding bebarengan pengeling-eling. Katresnan ora mung tiba saka langit, nanging bener lan seni, sampeyan kudu bisa. kanggo Cendekiawan antarane sampeyan, aku menehi saran Erich Fromm buku gambar saka maha. Nanging uga karo kurang saka aksara cetha: wong-wong Sing dawa mung tanggung jawab kanggo awake dhewe, kudu re-mangerteni carane kanggo rembugan karo wong kang urip lan mungkin apartemen kanggo enggo bareng. Ing kaping apik lan kaping ala

About