Miwiti urip saran wedi kanggo nggawe kaputusan salah — Carane kanggo nggawe keputusan. Kaputusan support kanggo pancasan angel, apa kita sok-sok, kanggo nggawe keputusan. Apa kita bisa nindakake kanggo nggampangake proses kaputusan-nggawe. Apa apa yen sampeyan are wedi kanggo nggawe pancasan. Apa apa yen sampeyan ora bisa netepake. Jawaban kanggo pitakonan iki bisa ditemokaké ing kirim iki. Gambar Fotolia dalan urip Kita punika paving karo pancasan. Ana sing amba lan cilik, cahya lan abot pancasan, kita wis kanggo nggawe. Kita kudu arep kanggo njaluk nikah utawa kanggo manggon dadi Siji, duwe anak utawa kanggo tetep laré, kanggo pindhah menyang negara utawa kanggo manggon ing kutha, kanggo mbangun omah utawa kanggo nyewa apartemen, etc. diganti urip kahanan kuwi minangka leren, ing pati saka partner, utawa kesehatan kebejatan, iku mbutuhake wektu lan maneh, cara kita urip kanggo ngganti lan nggawe pancasan. A kaputusan sing kita wektu tundha utawa ora iku a kaputusan — yaiku, kaputusan kanggo ninggalake kabeh iku. Sawetara wong nemokake iku gampang kanggo arep, wong pindhah, ing siji, dina, sasi utawa malah taun kanggo njaluk ngandhut, nganti sampeyan wis nggawe kaputusan. Kanggo paling wong, iku wis diamati sing padha karo umur lan liyane angel kanggo nggawe pancasan. Pancasan sing banjur gampang, yen salah siji Alternatif cetha wis kaluwihan liyane saka liyane. Keputusan iku banjur angel, yen saben Alternatif wis kaluwihan tartamtu, lan ora ono siji-sijine keuntungan iki cetha luwih apik. Ana pilihan sing paling apik. Yen ana pilihan sing paling apik, banjur Ngabekti teka munggah, kita bisa nggawe kaputusan salah, kanggo us jalaran negatif. Ing cilik saka pancasan sing bakal angel kanggo kita, kita asring tembang ketoke safest pilihan: Kita milih kanggo Alternatif kita nyana paling jalaran negatif ing sisih aman. Contone, yen sampeyan antarane Pakaryan kanggo milih sing kasengsem ing loro-lorone, — a ing seni lapangan, liyane ing perbankan, banjur akèh faktor ing muter ing (bener) pilihan saka peran. Proyek ing sektor perbankan ora janji aman lan mungkin malah income dhuwur, Proyek ing seni lapangan. Yen keamanan financial penting banget kanggo sampeyan, sampeyan mbokmenawa arep kanggo sektor perbankan. Iki uga bakal musna pilihan apik. Mungkin sing arep teka nanging sawise sawetara taun ing banking kanggo nglarani jaminan sing Bank Proyek boring, ora ngepenakke lan saé. Sampeyan entuk uga, nanging rega dhuwur. Padha bakal akeh manggon metu seni sisih. Sampeyan ora bakal getun kaputusan. Supaya aman pilihan iki ing syarat-syarat kepuasan pribadi saka kegiatan, nanging wekasanipun ora pilihan apik. TIP: takon dhewe apa iku pancene iku bab urip lan pati. iku bakal pancene bilai yen kaputusan mbuktekaken dadi salah. Carane bisa pindhah urip. TIP: Yen sampeyan kathah kanggo dadi ing sisih Aman (waca conto ing ndhuwur), banjur takon dhewe: kula (financial) keamanan punika saestu penting sing aku kaya kanggo njupuk pribadi cacat utawa kepuasan pribadi unggul lan kapentingan sing luwih penting kanggo kula. TIP: Dhiskusi karo kanca — best karo kuwi, kaputusan kanggo dadi seneng-seneng. Ing cara iki, sampeyan bisa nyandhang liyane bantahan lan marang kaputusan. TIP: iku uga Mbiyantu kanggo bantahan lan marang kaputusan ing loro-kolom, nulis mudhun sabanjuré kanggo saben liyane, lan banjur, liwat ngetang, apa bantahan utawa marang iku outweigh. TIP: Nyana ora pancen pancasan tengen. Sampeyan ora clairvoyant lan ora bisa ndeleng menyang mangsa. Salah pancasan sing ono, amarga kita tau duwe kabeh informasi kanggo kaputusan tengen. Lan sembarang (durung bener) kaputusan wis loro positif lan negatif jalaran kanggo kita uga-kang lan kepuasan kita. TIP: Yen sampeyan wis digawe kaputusan, sampeyan ora kudu nggawe iki tau maneh ing pitakonan. Sampeyan ngomong kanggo dhewe njero: stop. Aku wis panginten liwat kabeh bantahan, lan aku bakal tumindak saiki. TIP: Ngapura dhewe, yen kaputusan ing hindsight, minangka unfavourable utawa salah. Sampeyan ngomong: aku wis ora digawe kaputusan entheng. Kabeh aku bisa nggawa ing pengalaman, aku panginten. Aku wis rampung sing Paling apik kanggo nggawe kaputusan tengen. Aku ora bisa ndeleng mangsa lan kabeh jalaran saka kaputusan kanthi netepke. Aku bakal mikir saka saiki, carane aku nggawe Paling metu saka Kahanan. Aku pengin sampeyan kekuatan kanggo nggawe pancasan tengen lan wani kanggo nampa wong-wong sing wis mbuktekaken ing retrospect dadi kurang apik. Matur nuwun kanggo kula ngisor iki Wektu mbayar. Wiwit taun aku ngewangi wong ngrampungake karo masalah pribadi. Imbangan kanggo profesional sandi karya, aku golek ing Nordic mlaku-Mlaku, Semedi, Jin Shin Jyutsu lan manggang roti éca, roti lan pastries.

Wolf, aku ngadeg ing ngarep saka gedhe banget kaputusan, pamindhahan saka Lor kanggo kidul Jerman sawise taun ing Lor. Aku lawas taun lan aku saka Jerman kidul. Iku bakal lengkap wiwitan seger. ‘wis maca sawetara saka kaputusan-nggawe AIDS, lan golek mbiyantu wong-wong mau. Matur Nuwun Kanthi Sanget. Aku duwe kapentingan ing Newsletter. Matur Nuwun Kanthi Sanget. MfG Sigrun, I am looking nerusake kanggo rangsangan positif. Bisa dadi»liyane»kanggo dadi apik»penasihat»lan»helper», nanging malah aku bisa netepake, kadhangkala, angel kanggo nambah semangat utawa Ngendi sampeyan file ing kasus, yen sampeyan wis digawe kaputusan, banjur éling sing ora kejawab titik penting, lan ana sakperangan alesan ora nggawa, kaputusan kanggo mbalikke kanggo nggawe. contone, ing cilik saka prasetya kanggo apartemen, amarga meksa wektu, ora kabeh cocog nilai bisa diverifikasi. Mlumpat menyang Alternatif, punika angel: ora dadi luwih, amarga sampeyan duwe kanggo bump menyang wong ing sirah, nanging amarga wedi iku sing Alternatif uga kabeh kang dadakan non-pati penting drawback iku sing sadurunge wis diduga. Aku nemokake bab banget mbiyantu, nanging iku pancene hard kanggo nggawe pancasan, ing saben bab (apa pribadi utawa ahli. Kanggo nggawe keputusan uga tegese owah-owahan, apa positif utawa negatif. LG metu saka ing Tanah Brandenburg, aku tak buku iki saka terapi dianjurake, amarga masalah saka depresi, kuatir, perfectionism, lan mung bisa ngomong — aku nelpon iku sandi pribadi kitab Suci. Aku wis dikenali supaya kerep ing buku iki lan sing piyambak wis mbantu kula luwih. Aku menehi saran kanggo patients, PAL guide, amarga padha duwe informasi penting therapy prewangan cara. Ing nunggu therapy panggonan, buku-buku sing bantuan gedhe. Matur nuwun kanggo ngunjungi.

Duwe dina becik

Pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan rauh maneh

About