Cetha, dijupuk ing nyoba saka cah wadon sing wis dijupuk, bisa mimpin sampeyan menyang mbebayani wilayah

Ing perang lan ing katresnan kabeh wis diijini, utawa

Yen sampeyan pengin ngerti carane bocah-bocah wadon bisa nelukake dreamer lan sampeyan bisa ing jinis liyane lali — banjur miwiti karo langkah lan sampeyan uga ing dalan

About